Η ΜΙΚΡΗ ΝΤΟΡΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!

By Τρίτη, Οκτωβρίου 13, 2009

Κι αφού πρόλαβε -ίσα-ίσα πριν την Τρίτη και 13 - να ανακοινώσει οτι θα είναι υποψήφια για την προεδρία του κόμματος που η ίδια, μαζί με τον Καραμανλή και κάποιους ακόμη, βούλιαξαν, η μικρή Ντόρα αποφάσισε να πουλήσει αρχηγιλίκι!

Βγήκε λοιπόν και έκανε δηλώσεις για το θέμα της απεργίας στο λιμάνι του Πειραιά. Δηλώσεις πλήρεις χολής και Μητσοτακισμού, που, ούτε λίγο ούτε πολύ θέλουν να μας πείσουν οτι η Ντόρα είχε δίκιο!

Δίκιο η Ντόρα; Σε τι; Οτι, λέει, "είχα επανειλημμένα επισημάνει προεκλογικά ότι τα ανεύθυνα λόγια και οι διακηρύξεις έχουν συνέπειες όταν ένα κόμμα κληθεί να κυβερνήσει. Λυπάμαι πολύ που επαληθεύτηκα".
Μα είναι δυνατόν να θεωρεί η Μητσοτάκαινα οτι κανένας έλληνας θέλει να ακούσει αν είχε δίκιο αυτή; Είναι δυνατόν να πιστεύει οτι, ακόμη κι αν έχει δίκιο, νοιάζεται κανείς να ακούει τις ...μητσοτακιές της;

Θεωρεί η Ντόρα οτι λανθασμένα το ΠΑΣΟΚ άφησε να εννοηθεί προεκλογικά οτι υπάρχει πιθανότητα επαναδιαπραγμάτευσης με τους Κινέζους. Δε θα το αμφισβητήσουμε. Άλλωστε, είναι γνωστό οτι η προηγούμενη κυβέρνηση τις έθαψε τις απάτες καλά, κάτω από τόνους υπογραφών, τις έδεσε με πολύ χαρτομάνι, ώστε να είναι αδύνατον να επαναδιαπραγματευτεί οτιδήποτε από την επόμενη κυβέρνηση. Όχι που δε θα τις έθαβε δηλαδή...

Τελικά όμως, γιατί κόπτεται η Ντόρα; Γιατί λέει, οι εξελίξεις αυτές αποτελούν "πλήγμα στην επενδυτική αξιοπιστία της χώρας"! Ποιά επενδυτική αξιοπιστία; Αυτή που εξανεμίστηκε από τις λάθος επιλογές, από τους ερασιτεχνισμούς και τις μπαρούφες της προηγούμενης κυβέρνησης, της οποίας η Ντόρα ήταν ηγετικό στέλεχος;
Ειλικρινά, η φράση που έρχεται στο νου για την "όψιμη αντιπολίτευση" της Ντόρας είναι ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ!
Αφού είναι μεταξύ των δύο-τριών κύριων υπεύθυνων για τον εξευτελισμό της χώρας, την οπισθοδρόμηση στα επίπεδα της επανάστασης του 1821! Η Ντόρα που δημιούργησε όλα τα προβλήματα, τώρα κάθεται και σχολιάζει πως τα χειρίζονται οι άλλοι.

Μπορεί οι άλλοι να κάνουν λάθος, δε λέμε. Πάντως, τα σχόλια της Ντόρας δεν έχουμε καμία, μα καμία απολύτως διάθεση να τα ακούμε. Η Νέα Δημοκρατία οφείλει να βρει μια φωνή νηφάλια, άφθαρτη, σταθερή, πιστευτή, σοβαρή, ανιδιοτελή, με πολιτικό κύρος και με όραμα για να την εκπροσωπεί.
Αν περιμένει από τις παπαριές της Ντόρας να ανακάμψει, τότε είναι άξια της μοίρας της!

You Might Also Like

2 σχόλια