ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ!

By Κυριακή, Νοεμβρίου 01, 2009

Αυτές οι Κεντρικές επιτροπές είναι ...τζίζ! Γι'άλλο πας κι άλλο σου βγαίνει...

Εκεί λοιπόν που πηγαίναμε να δούμε τι παντελόνια φορά ο κάθε υποψήφιος, μας βγήκε παντελονάτος ο ...Καραμανλής!

Πήγε βλέπετε να του χαλάσει τη μαγιά ο Αβραμό και τα πήρε ο πρώην. Έριξε πέντε μπινελίκια και πολύ γούσταραν κάτι καλόπαιδα μέσα στο ακροατήριο...

Μήπως να παραιτούνταν όλοι οι υποψήφιοι και να ξαναέκαναν πρόεδρο τον ...Καραμανλή?

Αυτός όμως δε θέλει! Με τίποτα! Δε γουστάρει αρχηγιλίκι - προς το παρόν, απλώς κάνει μαγκιές για να μην τον ξεχνάνε!

Η Ντόρα πάντως εμφανίστηκε ...ενωτική! Τα βρήκε δηλαδή με τον ...εαυτό της! Γιατί, με τους άλλους, αποκλείεται να τα βρει...
Τα βρήκε και με το Μεϊμαράκη όμως! Και τον έβαλε να κάνει τον κλόουν για να γελούν οι υπόλοιποι!
Ο Μεϊμαράκης - που δε θα συμμετείχε πουθενά πήγε, πήρε και το λόγο και δεν έλεγε να κατεβεί! Γλυστρίδα είχε φάει, και τον έπιασε λογοδιάρροια. Και είπε πάμπολλες αρλούμπες! Αρλουμπάκης ο κρητικάτσι με το μουστάτσι!

Μιλούσε με τις ώρες ζητώντας ...διάλογο! Που να προκάμει κανένας Βαγγέλα... Αφού γλώσσα μέσα δε βάζεις...

Η Ντόρα πάντως "δεν παίζει τις ...κουμπάρες"! Τι μας λες βρε Ντόροθυ? Ξέρεις πόσες κουμπαριές έχει κάνει ο μπαμπάς σου για να είσαι εσύ και το καρντάσι σου βουλευτάδες? Παίξε λοιπόν τις κουμπάρες και σκάσε!

Ο Αβραμόπουλος πάντως ήταν σκληρός! Σαν καρύδι ένα πράμα... Και του την είπε του Καραμανλή. Οτι και καλά το όνομα δεν πρέπει να παίζει ρόλο για την αρχηγία... Το θέμα είναι να μην τυχόν και πολιτευτεί κανένα παιδί του Αβραμόπουλου... Αλλά μέχρι τότε, ποιός θα θυμάται τι είπε χθές ο φον Δημητράκης?

Ο Σαμαράς πάλι την έκανε γυριστή. Αυτό το παιδί πάντα έπασχε από ...ατολμία! Τώρα "εμπιστεύεται τη ...σοφία της Οργανωτικής Επιτροπής"! Δε μας χέζεις βρε ..."Αντωνάκη μου"?

Μίλησε και ο Ψωμιάδης όμως... Δηλαδή, τι μίλησε... Συγκλόνισε! Αφού, παρά λίγο να τα έλεγε μόνος του στον ...καθρέφτη!

Τους έκανε λοιπόν ...ντα ο Καραμανλής, κι αντί να βγεί κανείς και να του πει "τι λες βρε ξοφλημένε, που μας ξεφτίλισες και χάσαμε από το ...Τζέφρι", τον κοιτούσαν και τον ...καμάρωναν! Λεβέντης κι αλήτης ο Κάραμαν, τους πλάκωσε στις γρήγορες με το μαστίγιο, έτσι, για να ...γουστάρουν! Και στήριξε και το ...Σιούφα! Ο οποίος για να σταθεί χρειάζεται ...κολώνες για οκταόροφο και διπλά πέδιλα! Πού να στηριχτεί ο ..αστήρικτος!

Όλοι λοιπόν στην υπηρεσία της ...Ντόρας! Όλοι για έναν και ένας για έναν! Η Ντόρα προαλείφεται για αρχηγός, και η χώρα νοιώθει ...ρίγος! Γιατί δεν είναι μόνο οι οικογενειακές καταβολές... Είναι και τα επίκτητα, αυτά που αποκτήθηκαν στην πορεία, και δεν είναι και λίγα... Είναι η σαρδόνεια στάση, είναι η αερολογία και η αναποτελεσματικότητα, είναι η προτίμηση για Gucci και Armani, είναι η φρίκη που προκαλεί η όψη... Αφού όμως πρόκειται να εκλεγεί ούτως η άλλως, ό,τι και να γίνει, δεν έχουμε παρά να ξεκινήσουμε τις πρόβες: Γκντούπ !

You Might Also Like

0 σχόλια