H ΜΠΙΡΜΠΙΛΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ 40 ΚΛΕΦΤΕΣ

By Τρίτη, Νοεμβρίου 03, 2009

Την δόξαν πολλοί εμίσησαν, το χρήμα όμως ...ουδείς!

Έτσι και η Τάνια Μπιρμπίλη, μπορεί να μην κυνηγά τη δόξα, τουλάχιστον στο βαθμό που το κάνουν οι συνάδελφοί της. το χρήμα όμως το κυνηγά και μάλιστα με το παραπάνω.

Οι περισσότεροι έλληνες οδηγούν αυτοκίνητα μεταξύ 1400 και 1900 κυβικών, κατασκευής μεταξύ 2000 και 2005. Για τους περισσότερους έλληνες λοιπόν, η Τάνια Μπιρμπίλη κράτησε την αύξηση στα τέλη κυκλοφορίας του Γιώργου Σουφλιά! 25% αύξηση για τους περισσότερους από εμάς λοιπόν!

Μιλάμε για ...ΞΑΦΡΙΣΜΑ! Τέτοιες αυξήσεις στις ευρωπαϊκές χώρες οδηγούν κατευθείαν στη ...φυλακή, με την κατηγορία της απάτης! Τι Μπιρμπίλη, τι Σουφλιάς!

Κυρά μου, ένα κράτος δεν αυξάνει μεμιάς, αυθαίρετα, κατά 25% τα τέλη κυκλοφορίας για τους περισσότερους από τους πολίτες του. Δε γίνονται αυτά! Ειδικά όταν και τα προηγούμενα χρόνια είχε προηγηθεί σημαντική αύξηση! Είναι ΑΝΗΘΙΚΟ, το καταλαβαίνεις?

Έτσι, γίνεται προφανές οτι το υπουργείο Περιβάλλοντος θα είναι ένα ...ειπρακτικό υπουργείο, όπως ήταν τα υπουργεία επί Νέας Δημοκρατίας, και όπως φαίνεται οτι θα είναι επί ΠΑΣΟΚ, με πρωτομάστορα αντί του Αλογοσκούφη τον Παπακωνσταντίνου!

Μάγκες της κυβέρνησης, δε παίζεται έτσι το παιχνίδι! Αν θέλαμε κλέφτες να μας τα παίρνουν, κρατούσαμε και τους προηγούμενους... Γκέ?

You Might Also Like

6 σχόλια