ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

By Πέμπτη, Δεκεμβρίου 03, 2009

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται οτι οι Πανεπιστημιακοί στην Ελλάδα είναι μια σπείρα ασήμαντων και ανίκανων ανθρωπιδίων, σφουγγοκωλάριων της εξουσίας.

Η ιστορία στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο (πρώην ΑΣΟΕΕ) είναι τραγελαφική. Τη μια η πρυτανεία αποφασίζει το κλείσιμο της σχολής επ'αόριστον, λόγω αυξημένων κρουσμάτων γρίπης. Οι φοιτητές αντιδρούν θεωρώντας την απόφαση ως φίμωμα των επερχόμενων κινητοποιήσεών τους στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση και απωθήθηκαν από τα ΜΑΤ.

Το απόγευμα η πρυτανεία αποφασίζει να ...ξανανοίξει τη σχολή, υποτίθεται για να μην επιδεινωθεί η ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα

Τα τελευταία στην κατάταξη Πανεπιστήμια της Ευρώπης είναι τα ελληνικά. Με τέτοιους δασκάλους, δεν πρόκειται ποτέ να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση! Γιατί, δεν αρκεί που δεν έχουν την απαραίτητη επιστημονική κατάρτιση, οι πανεπιστημιακοί δνε έχουν καν την υπόσταση να μεταγγίσουν στους φοιτητές έστω και ελάχιστη ...αξιοπρέπεια!

Αντί να κλείσουν τα κολλέγια, πρέπει να κλείσουν τα Πανεπιστήμια. Η χώρα χρειάζεται Παιδεία αξιώσεων, και με αυτούς τους ανθρώπους και αυτές τις νοοτροπίες δε θα την αποκτήσει ποτέ. Ας κλείσουν λοιπόν για όσο χρειαστεί και ας ξαναδημιουργηθούν σε νέες βάσεις! Με άλλους ανθρώπους. Και άλλες προδιαγραφές! Μπας και κατορθώσουν ποτέ να βγάλουν έστω και έναν επιστήμονα...

You Might Also Like

3 σχόλια