ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ...

By Σάββατο, Δεκεμβρίου 19, 2009

Δηλώσεις έκανε ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, σχετικά με την πτώση του "συνεργάτη του" Παναγιώη Διώτη. Είπε συγκεκριμένα:

«Από χθες το πρωί και με αφορμή μια τραγική ανθρώπινη ιστορία που αφορά σε συνεργάτη μου, επιχειρείται ένας «μιντιακός» κανιβαλισμός κυρίως μέσω ίντερνετ, που προκαλεί πολλά ερωτήματα. Προσπαθούν κάποιοι να δημιουργήσουν νοσηρά σενάρια εκεί που η πραγματικότητα μιλά από μόνη της και δεν επιδέχεται απολύτως καμία αμφισβήτηση.
Επέλεξα να δώσω μια ευκαιρία σε ένα νέο άνθρωπο με ικανότητες, εντιμότητα και ευαισθησία, περιμένοντας καλή τη πίστη να μου προσκομίσει το πτυχίο του, χωρίς κανένα απολύτως οικονομικό κόστος για το Δημόσιο.
Καλώ όλους να σεβαστούν το νέο που ευτυχώς βρίσκεται στη ζωή και χρειάζεται τη στήριξη όλων μας για να βγει πιο δυνατός από αυτήν την περιπέτεια, όπως και την οικογένειά του που αυτές τις ώρες δοκιμάζεται.
Επιτέλους, να σταματήσει τώρα η συνωμοσιολογία και τα αρρωστημένα σενάρια
.» - πηγή
stifora.gr

Άσε μας ρε Χρυσοχοϊδη! Που τα είδες αυτά? Το τραγικό γεγονός της πτώσης και όλα τα συναφή δε μας αφορούν, ούτε τα σχολιάζει κανένας. Αντί να σκύψεις όμως το κεφάλι και να λουφάξεις, βγαίνεις κιόλας και μιλάς? Αυτό λέγεται ΘΡΑΣΟΣ!

Ποιόν δουλεύεις? Δεν "έδωσες μια ευκαιρία σε ένα νέο άνθρωπο", όπως λες. ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΕΚΑΝΕΣ! Μήπως μας περνάς για ...μαλάκες?

Ο "νέος άνθρωπος" δηλαδή στον οποίο επέλεξες να δώσεις μια ευκαιρία έτυχε να είναι ο ...γιός του συνεργάτη σου Διώτη?

Γιατί δεν επέλεξες κανένα άλλο παιδί, με αξιοκρατικές διαδικασίες? Δεν αξίζουν τα άλλα παιδιά να τους "δώσεις μια ευκαιρία"?

Το παιδί βρέθηκε σε δύσκολη θέση και έκανε ό,τι έκανε. Το θέμα δεν αφορά κανέναν, είναι προσωπικό και γι'αυτό δεν ασχοληθήκαμε. Οι δικές σου δηλώσεις όμως είναι προκλητικές. Φτύνουν στα μούτρα κάθε ικμάδα ευφυίας, κάθε έννοια αξιοκρατίας, ενώ πουλάς και ..."τσαμπουκά" αφήνοντας υπονοούμενα (όπως εκεί που λες "που προκαλεί πολλά ερωτήματα"). Ποιά ερωτήματα? Είναι αυτά που αναρωτήθηκε ο κάθε άνθρωπος που έχει έστω και λίγο μυαλό...

Τι πρακτικές είναι αυτές? Δεν κατάλαβες οτι ο κόσμος πήρε χαμπάρι τι έγινε?
Κρύβεσαι πίσω από την τραγική ιστορία του νεαρού για να καλύψεις τις δικές σου επιλογές? Τι θα πει "χωρίς κόστος για το δημόσιο"? Μια θέση συμβούλου δίπλα σε υπουργό αξίζει - ως προϋπηρεσία - περισσότερο από ένα μισθό 5.000 ευρώ το μήνα! Κάνεις οτι δεν το ξέρεις, ή οτι δεν το καταλαβαίνεις?

Μακάρι ο νέος να βγει δυνατός απο τη δοκιμασία, και η οικογένειά του να ξεπεράσει αυτό που συνέβη. Όμως, οι δικές σου θέσεις, κύριε Χρυσοχοϊδη μένουν στη μνήμη μας... Αποτελούν πια δείγμα γραφής σου... Τόσο οι επιλογές σου, όσο και οι δηλώσεις σου... Όταν κάποια μέρα θα περιμένεις να σε ...καταλάβουμε, θα σου τις θυμίσουμε...

You Might Also Like

4 σχόλια