ΑΝΤΩΝΗ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ...

By Σάββατο, Σεπτεμβρίου 18, 2010

"Ανθρωποκεντρικός πολιτικός ο Παναγιώτης Ψωμιάδης"...

Ο Αντώνης Σαμαράς, όταν έχει ...μπούρδα στο στόμα του, δεν αντέχει... Θα την ξεστομίσει...
Αποκάλεσε λοιπόν τον Ψωμιάδη ανθρωποκεντρικό πολιτικό! Το μόνο ανθρωποκεντρικό οπου έχει ο Ψωμιάδης είναι ο αυτοθαυμασμός! Η μόνη ανθρωποκεντρική του εκδήλωση είναι η καθημερινή του περισυλλογή μπροστά στον καθρέφτη του! Γιατί, για τον Ψωμιάδη, ο μόνος άνθρωπος που μετράει είναι ο εαυτός του... Άλλωστε, δεν υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι άξιοι λόγου, πέρα από τον ίδιο... Για ανθρωποκεντρικός λοιπόν ...δε μας κάνει και πού.. Για ...ψηφοκεντρικός όμως ...σίγουρα!

Οπότε... διάνα έκανες Αντωνάκη μου... Μόνο που ο ανθρωποκεντρισμός αφορά ολόκληρη πολιτική σχολή... Σχετίζεται με φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσέγγιση της πολιτικής μέσα από ένα πρίσμα που εγείρει αναζητήσεις και θεωρήσεις που απαιτούν ποιότητα ανθρώπου, βάθος σκέψης, έρευνα και περίσκεψη... Και κυρίως ...στάση ζωής.

Εσύ Αντώνη μου μιλάς για ανθρωποκεντρισμό αναφερόμενος σε μια περίπτωση πολιτικίζοντος με λογική εμπόρου υφασμάτων... Που στο καλό τον είδες τον ανθρωποκεντρισμό?

Αν λοιπόν ο ανθρωποκεντρισμός είναι αυτό που πρεσβεύει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, τότε να διαγράψουμε τον ανθρωποκεντρισμό από τα προτερήματα, και να τον εγγράψουμε στα μοιραία ελαττώματα... Σημείωσέ το Αντώνη μου...

You Might Also Like

0 σχόλια