ΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΜΩΡΕ?

By Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 17, 2010

Πρότεινε λοιπόν ο πρωθυπουργός στους εταίρους του στην Ευρωπαϊκή Ένωση να τιμωρούνται και οι τράπεζες, όταν αυτές δε συμμορφώνονται και ευνοούν τη φοροδιαφυγή! 

Θα ήθελα να δω τα ...μούτρα των υπόλοιπων Ευρωπαίων, όταν ο ΓΑΠ τα έλεγε αυτά!

Σίγουρα η Μέρκελ θα ...κοιτούσε αλλού... Ίσως έξω από το παράθυρα, τα φύλλα του φθινοπώρου που πέφτουν απ’΄τα κλαριά...
Ο Σαρκοζύ μάλλον θα κοιτούσε την ατζέντα του... Ήθελε κούρεμα, κι έπρεπε να πει στην Κάρλα να τηλεφωνήσει στον Κριστιάν, τον κομμωτή του...
Οι άγγλοι σχεδόν σίγουρα θα κοιτούσαν με μεγάλη προσοχή... Απλώς, ο εγκέφαλός τους θα είχε αποσυνδεθεί και θα ήταν ...αλλού...!
Ο Ισπανός μάλλον θα είε αρπάξει υπνάκο με ανοιχτά τα μάτια, ενώ ο Μπερλουσκόνι θα ...τσάρκαρε στο Ίντερνετ, ψάχνοντας για τίποτα ...αιθέριες υπάρξεις...!
Κι ενώ συνέβαιναν όλα αυτά, ο Γιώργος τους έλεγε να ...τιμωρούνται οι τράπεζες!!!

Αχ βρε Γιώργο μου, τι τους έλεγες τους ανθρώπους? Πως να τιμωρούνται οι τράπεζες? Κόβεις ποτέ το ...χέρι που σε ταϊζει? 

Οι τράπεζες είναι οι πυλώνες της οικονομίας στις χώρες αυτές... Μην κοιτάς εδώ, που οι τράπεζες μόνο παίρνουν! Εκεί, ΚΑΙ παίρνουν, ΚΑΙ ...δέρνουν!!!
Λες λοιπόν να αποφασίσουν οι Ευρωπαίοι πραγματικά να τιμωρούνται οι τράπεζες? Αφού αυτοί τις στηρίζουν, αυτοί τις κανακεύουν, αυτοί τις έχουν πρώτη τους προτεραιότητα... Πως να τις τιμωρούν?

Οι τράπεζες είναι τα κακομαθημένα παιδιά της Ευρώπης... Είναι ο γιός που τρώει τα λεφτά του μπαμπά... Που ξοδεύει, που κονομάει στην πλάτη του φάδερ, ο οποίος του έχει αδυναμία και ...δεν του λέει τίποτα...

Άσε λοιπόν αυτές τις ιδέες Γιώργο μου... Δε σου πρέπουν...’ Άλλωστε, κι εσύ, μπορεί να λες τέτοια, ωστόσο, με το καλημέρα τις ελληνικές τράπεζες ...χαρτζιλίκωσες! Και το ξανάκανες, και θα το ξανακάνεις αν χρειαστεί... Χωρίς να ζητάς ανταλλάγματα... Γιατί, οι τράπεζες είναι τα αγαπημένα σου παιδιά...

Πάντως, νά’σαι καλά βρε Γιώργο...Μας έκανες και γελάσαμε... Άκου, η Ευρώπη να τιμωρεί τις ...Τράπεζες... Δεν τους έλεγες καλύτερα να κάνουν όλοι μαζί ...πολιτικό χαρακίρι? Πιο εύκολο θα ήταν ... Και μάλλον και ...πιο πιθανό...!

You Might Also Like

0 σχόλια