ΑΔΩΝΗ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΟΥ...

By Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 24, 2010

Σκάνδαλο Βατοπεδίου δεν υπάρχει, ελήφθη μία πολιτική απόφαση από τον Κώστα Καραμανλή να βοηθηθεί η Ιερά Μονή Βατοπαιδίου, μέσω των ανταλλαγών”.

Σίγουρα η γνώμη του καθενός είναι σεβαστή. Και είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ό,τι θέλει.
Ωστόσο, όταν ο κάποιος τυγχάνει βουλευτής, ή ακόμη χειρότερα, υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, τότε η γνώμη του έχει μεγαλύτερη βαρύτητα και γίνεται ακόμη περισσότερο αντικείμενο μελέτης, αλλά και σχολιασμού.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης λοιπόν θεωρεί οτι δεν υπάρχει κανένα σκάνδαλο Βατοπεδίου!!! Και το δηλώνει ρητώς και ευθαρσώς...!
Το θάρρος της γνώμης δεν καθιστά φυσικά μια γνώμη και ...σωστή! Ούτε και απαλλάσει τον εκφέροντα από την κριτική της κοινής γνώμης, της κοινής λογικής ή ακόμη και της δικαιοσύνης.

Ώστε λοιπόν, ΔΕΝ υπάρχει σκάνδαλο Βατοπεδίου...! Μάλλον είμαστε στραβοί λοιπόν όλοι εμείς...! Μάλλον δεν υπήρξαν οφσόρ, ούτε κατασκευαστικές που κονόμησαν, ούτε καταπατήσεις δασικών εκτάσεων, ούτε αλισβερίσι μοναχών και Πολιτείας, ούτε μεσάζοντες, ούτε υπο-εκτίμηση κρατικών εκτάσεων... Γιατί, το σκάνδαλο Βατοπεδίου από αυτά απαρτίζεται... Ούτε Πάπιστας λοιπόν, ούτε Κοιρανίδης, ούτε οφσόρ στην Κύπρο, ούτε δασικές εκτάσεις στην Ουρανούπολη, ούτε Αρσένιος να μπαινοβγαίνει στα υπουργεία, ούτε εκτιμητές της κακιάς ώρας... Όλοι αυτοί είναι φαίνεται για τον Άδωνι Γεωργιάδη αποκυήματα της φαντασίας μας... Και προφανώς έχουμε μάλλον ...καλπάζουσα φαντασία...!
Μερικές φορές μια γνώμη είναι τόσο εξωπραγματική που πρέπει να τσεκάρουμε 5 φορές αν έχει όντως διατυπωθεί. Αυτή είναι μια τέτοια περίπτωση... Πρέπει να υπάρχουν ελάχιστοι στην ελληνική επικράτεια που να αρνούνται την ύπαρξη σκανδάλου στην υπόθεση Βατοπεδίου, κι αυτοί στην πλειοψηφία τους πρέπει να υπάγονται είτε στους αφελείς, είτε στους ενδιαφερόμενους...

Ο Άδωνις Γεωργιάδης θεωρεί οτι δεν υπάρχει σκάνδαλο Βατοπεδίου... Ίσως να ξέρει κάτι περισσότερο... Γιατί, αν δεν ξέρει, τότε είναι περίεργη η τοποθέτησή του... Αν όμως ξέρει, γιατί δε μας το λέει και μας?

Την τύφλα του ξέρει ομως... Αν ήξερε, θα μας είχε πάρει τα αυτιά σκούζοντας! ¨οχι μόνο δεν ξέρει τίποτα, αλλά έχει και γνώμη... Και τι γνώμη... 
Αλλά, πως να δαγκώσεις το χέρι που σε ταϊζει...

Όποιος θέλει μπορεί να εθελοτυφλεί, ή και να πιστεύει ό,τι θέλει... Η κοινή γνώμη όμως έχει το δικαίωμα να κρίνει, να εκτιμά ή να αποδοκιμάζει... Γιατί, οι ...πορδές του ....κανενός, δε γίνεται να θεωρούνται γνώμη και να χαίρουν σεβασμού... Μόνο χλευασμού...

You Might Also Like

0 σχόλια