ΧΑΣΟΜΕΡΗΣ ...ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

By Πέμπτη, Οκτωβρίου 14, 2010 ,

Μερικές φορές η πραγματικότητα παίζει παιχνίδια, που ενώ δε θα έπρεπε, μας κάνουν και γελάμε... Όπως για παράδειγμα στο θέμα των συμβασιούχων του υπουργείου Πολιτισμού, που έκλεισαν χτες την Ακρόπολη, και παρέμειναν εκεί όλη τη νύχτα.

Πως ονομάζεται λοιπόν ο πρόεδρος των συμβασιούχων, που διεκδικούν μονιμοποίηση, προσλήψεις, δεδουλευμένα, ανάκληση απολύσεων και άρση του νόμου Παυλόπουλου? Ο κύριος αυτός λοιπόν ονομάζεται ...Νίκος ...Χασομέρης!
Τώρα δηλαδή, συγνώμη, πληρωμένο το χιούμορ, αλλά μεταξύ μας, πως ακούγεται να κάνει κατάληψη στην Ακρόπολη ο ...Χασομέρης,ζητώντας ...δουλειά?

Η ζωή έχει τελικά περισσότερο χιούμορ από τα ΜΑΤ, που πήγαν επί τόπου για να ...καθαρίσουν το χώρο... Ωστόσο, σημειολογικά, ο συγκεκριμένος πρόεδρος των συμβασιούχων, μπορεί κάλλιστα να συμβολίζει όλους τους συμβασιούχους, τους δημόσιους υπαλλήλους εν γένει... Γιατί, άλλος έχει το όνομα, αλλά άλλοι έχουν τη χάρη... Και ο ...Χασομέρης δημόσιος υπάλληλος, είναι συχνό φαινόμενο στο ...Ελλάντα... Πρόκειται για μεγάλο ...σόι δηλαδή... Ο άνθρωπος πρέπει να έχει πάνω από ...1 εκατομμύριο πρώτα ξαδέρφια, και μάλιστα αυτά δικαιολογούν ακόμη περισσότερο το όνομά τους, από ό,τι ο ίδιος...

Μια φαμίλια λοιπόν όλο το δημόσιο, και ο κύριος Χασομέρης, του οποίου το όνομα έτυχε να εμπλακεί στη δημοσιότητα, γίνεται σύμβολο του αγώνα των ελλήνων ...χασομέρηδων δημοσίων υπαλλήλων...

You Might Also Like

0 σχόλια