ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ!

By Πέμπτη, Οκτωβρίου 07, 2010

Ξεκίνησαν οι απονομές των βραβείων ΝΟΜΠΕΛ, για το 2010...

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του δημολόγου η Σουηδική ακαδημία προσανατολίζεται προς μια απόφαση-σταθμό, που θα αποτελέσει προηγούμενο στην ιστορία των ΝΟΜΠΕΛ...

Σκέφτονται λοιπόν οι Σουηδοί να απονείμουν το ΝΟΜΠΕΛ Οικονομίας 2010 στον ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, για το σχέδιό του για αποκλιμάκωση του ελληνικού χρέους στο 0%, μέσα σε ...12 μήνες!!!

Με την απόφασή τους αυτή, θέλουν να σηματοδοτήσουν μια νέα εποχή στην παγκόσμαι οικονομία, η οποία έχει πληγεί από τις πρόσφατες εξελίξεις... Με δεδομένη την ανικανότητα των σύγχρονων οικονομολόγων να προβλέψουν και να προλάβουν τις δυσάρεστες εξελίξεις στην παγκόσμια οικονομία, η σουηδική Ακαδημία θέλει να τιμήσει τον εμνευστή του λεγόμενου ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ, τον άνθρωπο που αποδεινύει οτι, ακόμη και σε περιόδους παγκόσμιας κρίσης μπορούν να γίνουν και ...θαύματα...!

Η Σουηδική Ακαδημία περιμένει τη δημοσίευση της πρότασης Σαμαρά, ώστε να μπορέσει να την αξιολογήσει και να του απονείμει το βραβείο Νόμπελ Οικονομίας.
Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές μας, ο Αντώνης Σαμαράς δε θα δημοσιεύσει τη μελέτη του για εξαφάνιση του χρέους σε 12 μήνες σε έγκυρο οικονομικό περιοδικό της ακαδημαϊκής κοινότητας, αλλά προτίθεται να τη δημοσιεύσει στη ...Σούπερ Κατερίνα του Νοεμβρίου...! Και μάλιστα ...στα ελληνικά... Με στόχο να βάλει τους Σουηδούς να τη διαβάσουν στα ελληνικά, να δείξει οτι στηρίζει και τους νέους που διαβάζουν Σούπερ Κατερίνα - και ψηφίζουν όπου νά’ναι κιόλας..., και να βροντοφωνάξει οτι ...η Μακεδονία είναι ελληνική!

Μετά από αυτό, ο Παπακωνσταντίνου προκάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά να συναντηθούν στα μαρμαρένια αλώνια της Σουηδίας, και να κοντραριστούν σε ένα παιχνίδι σας το DEAL, για να δούμε ποιός θα κερδίσει... Μάλιστα, πρότεινε για παρουσιαστή τον Φερεντίνο, ενώ ο Σαμαράς επιμένει να είναι παρουσιαστής ο Πάνος Παναγιωτόπουλος που πάντα ήθελε να κάνει τηλεοπτική καριέρα...

Η συνέχεια λοιπόν στη μικρή μας οθόνη, ενώ για το Νόμπελ, θα περιμένουμε τα αποτελέσματα της μονομαχίας...

You Might Also Like

5 σχόλια