ΟΠΟΥ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥ

By Δευτέρα, Οκτωβρίου 04, 2010

Καλά, μιλάμε αυτοί οι Ευρωπαίοι δεν έχουν χιούμορ... Όταν όμως έχουν, τότε έχουν ...πολύ!

Να, όπως τώρα με το Γιώργο Παπαπδρέου, που τον βραβεύουν... Ξέρετε γιατί τον βράβευσαν λοιπόν?
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ...ΦΤΩΧΕΙΑΣ!!!
Και καθόμαστε εμείς κι αναρωτιόμαστε... Ο Παπανδρέου, με τις αποφάσεις του δεν είναι που μας έκανε όλους ...πρακτικά φτωχούς? 

Θα μου πείτε, τι να κάνει... Ήταν οι συνθήκες τέτοιες... Σύμφωνοι... Ωστόσο, η αλήθεια αυτή δεν είναι? Οτι όλοι γίναμε από ...φτωχότεροι έως ...φτωχοί?
Πως λοιπόν τον βραβεύετε κύριοι Ευρωπαίοι για τις προσπάθειές του για την αποτροπή της φτώχειας? Μας ρωτάτε εμάς?

Στο σκεπτικό της βράβευσης λένε οτι ο πρωθυπουργός ...κοίταξε κατάματα την αλήθεια... Ίσως να είναι κι έτσι... Εμάς ομως, μας κοίταξε κατάματα? Γιατί, αν μας κοιτούσε, τότε θα το θυμόμασταν... Ή μήπως μας έφερε τα μέτρα από την πίσω πόρτα, με σκυμένο το κεφάλι?

Όσο για τον Γιώργο, πήγε και παρέλαβε το βραβείο ...για λογαριασμό όλων των ελλήνων! Κάτσε ρε Γιώργο, πήρες βραβείο για μας, επειδή ...είμαστε φτωχοί? Τουλάχιστον, ήταν κανένα καλό, να το πουλήσουμε μπας και ...ξελασπώσουμε?

Χώρια που αντέκρουσε και τους ισχυρισμούς για ...τεμπέληδες έλληνες ο ΓΑΠ. Οι έλληνες, τους είπε, δουλεύουν περισσότερο από πολλούς άλλους στην Ευρώπη... Τι το ήθελε βέβαια το ...ΑΠΟ?

Καλό λοιπόν το αστείο, φίλοι Ευρωπαίοι, πολύ χαιρόμαστε που μας βραβεύσατε επειδή...φτωχύναμε... Μήπως τώρα ...σας βρίσκεται κανένα φράγκο?

You Might Also Like

0 σχόλια