"Μας συγχωρείτε, διακοπή"

By Πέμπτη, Νοεμβρίου 08, 2007


tips 888

Τουλάχιστον 8 ώρες χωρίς internet σε κάνουν να αναπολείς. Έτσι μου ήρθαν στο μυαλό οι εποχές όπου η μονοπωλιακή ΕΡΤ "κατέβαζε τα ρολά" και σου μόστραρε μια μαύρη οθόνη, συνήθως χωρίς καν το θρυλικό "μας συγχωρείτε, διακοπή", και συ μην έχοντας άλλη διέξοδο, την άφηνες ανοιχτή για να δεις πότε θα αξιωθεί να ξαναλειτουργήσει. Μάλιστα αρκετά βράδια, δεν λειτουργούσε τελικά καθόλου !


Σκέφτηκα λοιπόν οτι ένας οργανισμός προβεβλημένος όπως ο ΟΤΕ, εισηγμένος στο ΧΑΑ, με τεράστια κεφάλαια, επενδύσεις στο εξωτερικό, άλλους επενδυτές ως υποψήφιους μνηστήρες, τρομακτικά κεφάλαια διαφημιστικών κονδυλίων, χιλιάδες μόνιμους εξειδικευμένους υπαλλήλους, θα ήταν πολύ μακριά από το να του συμβεί κάτι παρόμοιο.

Έ, λοιπόν, έκανα λάθος ! Ο γίγαντας έχει ξύλινα πόδια. Εϊναι σαν τα σκηνικά των γουέστερν, όπου βλέπεις μπροστά το σαλούν, και πίσω έχει υποστηρίγματα. Ο βασιλιάς είναι γυμνός. Και δεν αρκεί μόνο η γύμνεια του, είναι και πονηρούλης! Δε λέει τίποτα. Αφήνει το πράγμα όπως έχει, δεν ασχολείται με τους γελοίους υποτακτικούς του που αναρωτιώνται τι συμβαίνει...

Η επιβεβαίωση της κοντινότητάς μας με τις αφρικανικές μπανανίες ήρθε αυτή τη φορά μέσω του ΟΤΕ. Εσείς οι επόμενοι, μη σπρώχνεστε...!

You Might Also Like

2 σχόλια