Κ..α..τ..ά..... ρ..ι..π..ά..ς

By Δευτέρα, Νοεμβρίου 05, 2007

<<< Τι λέμε στο διευθυντή μας που μας σπάει τα νεύρα; Σου δίνω "παράταση θητείας..."!


<<< Βρε Αννούλα Διαμαντοπούλου, ξεκαθάρισέ μου κάτι. Μετά την παράταση θα έχει πέναλτι ;

<<< Ξέρετε τι είναι το MINIMEX στη Γαλλία; Το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα που καταπολεμά τη βαθειά φτώχεια. Με άλλες ονομασίες υπάρχει παντού. Εκτός από....την Ελλάδα.

<<< Πάντως, νέο κτίριο Χρηματιστηρίου έχουμε. Μετονομάσαμε και την παρακείμενη οδό σε Χρηματιστηρίου και ποιός μας πιάνει...

<<< Καίγονται αβέρτα τα λεωφορεία. Και μάλλον δεν είναι από ...Πόθο !

<<< Αν η γυναίκα σας θέλει επώνυμη τσάντα σώνει και καλά, μην την αγοράσετε. Νοικιάστε την! Είναι μια υπηρεσία όχι εντελώς νέα πια. Κύριε ζαχαροπλάστη, μπορώ να νοικιάσω την πάστα;

<<< Στο Βέλγιο κλείνουν 148 ημέρες (5 μήνες) χωρίς κυβέρνηση, μετά τις τελευταίες εκλογές! Σιγά, πως κάνετε έτσι. Εμείς αντέξαμε 3,5 χρόνια χωρίς κυβέρνηση...!
<<< Γιωργάκη, να έρθεις νωρίς το βράδυ. Αλλιώς θα στείλω το Σαρκοζύ να σε μαζέψει !
<<< Ο ΗΡΑΚΛΗΣ κέρδισε την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια ! Ο 11ος άθλος...

<<< Στέλεχος του ΛΑΟΣ "ενεπλάκη σε επεισόδιο" με τροχονόμο και παραιτήθηκε από τα όργανα του κόμματος για λόγους ευθιξίας, ενώ το ίδιο το κόμμα δεν έβγαλε ανακοίνωση, περιμένοντας τη δίκη. Κοινώς, σε λίγο, πάλι δικός μας θά'ναι !
<<< Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Citigroup λόγω της κρίσης για τα subprimes. Καλά, μην κλαίτε κι έτσι... Έχουμε κι ένα καλό, δε μας επηρέασε τόσo αυτή η κρίση, επειδή απλώς είμαστε ολίγον τι πίσω σαν αγορά και δεν προλάβαμε καν να μπούμε στο χορό των subprimes!

You Might Also Like

0 σχόλια