Edito

By Κυριακή, Νοεμβρίου 11, 2007

Ελπίζω να μην περιμένατε πραγματικά exit polls από τούτο εδώ το blog. Αν τα δίναμε εδώ μέσα, τι θα έκαναν τα MEGA, ANT1 και λοιποί; Εμείς σατιρίζουμε και θωρούμε τις πομπές των ενδόξων ημών αντιπροσώπων (πού'γιναν απρόσωποι) και αναρωτιόμαστε και θυμώνουμε και το γελειοποιούμε και το σκεφτόμαστε και το σατιρίζουμε πάλι.

Καθείς λοιπόν από τη δική του σκοπιά, και οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ από σκοπιές, άλλο τίποτα... Η αλήθεια είναι οτι τους βόλεψε και τους δύο μονομάχους (εκτός του διαιτητή Σκανδαλίδη) όλη αυτή η ιστορία. Γνωρίζοντας την ταυτότητα του αντιπάλου ο Γιώργος ξεκίνησε τη μάχη του έγκαιρα. Ο Ευάγγελος πάλι έτρεξε για να μην τεθεί εκτός διαδικασίας διεκδίκησης και δεν πρόλαβε να σταθμίσει όλες τις παραμέτρους, ξέροντας οτι χαμένος δεν πρόκειται να βγεί έτσι κι αλλιώς. Τό'χουμε, τελεία και πάυλα !


Το κάνανε λοιπόν ξένο αχυρώνα και όσοι παθιάστηκαν για τη διεκδίκηση, απλά μαλώναν μέσα σ'αυτόν. Τι παθιάρηδες που είμαστε όμως ως λαός !

Τώρα λοιπόν που ο κύβος ερίφθη, ας σκεφτούμε επιτέλους τι θα γίνει με την ακρίβεια, την οικτρή ποιότητα ζωής, την εγκληματική κατάσταση στην υγεία, την δολοφονική μουροχαυλίαση που μας δέρνει παλλαϊκά, τα προβλήματα στις δουλιές, τα παιδιά, τους ηλικιωμένους, τις γυναίκες... Όλα αυτά που παραμερίστηκαν για "να δούμε το μάτς". Ας κοιτάξουμε αυτούς τους "ατιμούληδες" που μοιράζουν το βιός μας πίσω από την πλάτη μας, που εκμεταλλεύονται τη δική μας εργασία για να αποκτούν υπεραξίες.

Ας κοιτάξουμε και λίγο τον εαυτό μας, στο κάτω-κάτω. Για το λόγο αυτό, σας κερνάω μερικές νότες, και δυό λόγια έμμετρα, ήσυχα και ευαίσθητα, κρυμμένα πίσω από ένα κλικ

You Might Also Like

2 σχόλια