ΝΟΝΟΣ ΤΩΝ ΖΩΝΙΑΝΩΝ Ο ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ !!!

By Δευτέρα, Δεκεμβρίου 03, 2007

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στα Ζωνιανά, με στόχο τον εντοπισμό και τη σύλληψη του Μπομπ Σφουγγαράκη. Όπως έγινε γνωστό, ο υπεράνω κάθε υποψίας γνωστός ηθοποιός είναι στην πραγματικότητα ο εγκέφαλος του συνδικάτου του εγκλήματος, της Μαφίας των Ζωνιανών.

Ο κρητικής καταγωγής δημοφιλής καλλιτέχνης (Σφουγγαρά-κης από κρητικό πατέρα και καλυμνιά μητέρα) ενώ έδινε την εντύπωση ενός ξέγνοιαστου και αθώου νεαρού με "περίεργα" γούστα, στην πραγματικότητα ήταν ένας στυγνός νονός της παρανομίας, βουτηγμένος στο έγκλημα. Όντας και ο ίδιος χρήστης ναρκωτικών (βλέπε φωτογραφία), διακινούσε τα νήματα με μαεστρία, χωρίς ποτέ να δίνει στόχο. Σύμφωνα με έρευνα που έγινε στους λογαριασμούς του, οι καταθέσεις του ξεπερνούν το 1 δισεκατομμύριο €, ποσό που, προφανώς, δεν προέρχεται από την εργασία του και δε δικαιολογείται από το νεαρό της ηλικίας του.


Από την αστυνομία ανακοινώθηκε οτι η έρευνα του ΕΣΡ ήταν πρόσχημα για να διευκολυνθεί η αστυνομική έρευνα για τις παράνομες δραστηριότητές του.
Ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής ζήτησε να διαλευκανθεί η υπόθεση όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να αποκαλυφθεί ποιοί ήταν αυτοί που καλύπταν το Μπομπ το Σφουγγαράκη, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται (ή όσο χαμηλά, μέσα στη θάλασσα...)

You Might Also Like

0 σχόλια