ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΚΙ ΟΠΛΟΦΟΡΩ...

By Κυριακή, Δεκεμβρίου 16, 2007

Διαβάζουμε στη Ναυτεμπορική :

"ΠΟΙΝΙΚΗ δίωξη για διακεκριμένη φθορά, παράνομη οπλοκατοχή και απειλή ασκήθηκε χθες κατά του 23χρονου συλληφθέντος για την επίθεση με βαριοπούλες και λοστούς στα γραφεία του Ομίλου Φίλων της Αστυνομίας, στο Αιγάλεω.

Κατηγορίες όμως απαγγέλθηκαν και στον 57χρονο πρόεδρο του Ομίλου που τον ακινητοποίησε και τον παρέδωσε στην Αστυνομία, καθώς πυροβόλησε τρεις φορές για εκφοβισμό (παράνομη οπλοχρησία και άσκοποι πυροβολισμοί)."

Έτσι λοιπόν, ο πρόεδρος του Ομίλου φίλων της Αστυνομίας οπλοφορεί ΝΟΜΙΜΑ, πυροβολεί κατά βούληση και συλλαμβάνει (όπως είπαν όλα τα κανάλια) κάποιον. Το μήνυμα είναι σαφές:
Βγείτε και συλλάβετε όποιον σας τη σπάει, εν ανάγκη απειλήστε τον και με όπλο, ρίξτε και καμιά ψιλή στον αέρα, δε χάθηκε ο κόσμος, θα σας απαλλάξουν σίγουρα.

Δε λέμε οτι επικροτούμε το ντου των κουκουλοφόρων, κάθε άλλο. Όμως, αν ο διπλανός μας, υπεράνω κάθε υποψίας οπλοφορεί και πυροβολεί όποτε γουστάρει, για "εκφοβισμό" τότε δεν έχουμε κράτος αλλά Άγρια Δύση. Γιατί να μη συμβεί και το ίδιο με αυτόν που μας τράκαρε, με αυτόν που πήρε τη θέση μας στην ουρά κ.ο.κ.; Πολίτες, σταματήστε τις δικαστικές αγωγές και τα σχετικά. Τώρα όλα λύνονται με μονομαχίες ! Μην ασφαλίζετε το σπίτι σας με πολυέξοδες security. Αγοράστε μπαζούκα !

Αναρωτιόμαστε, θα τιμωρηθεί παραδειγματικά ο συγκεκριμένος "πρόεδρος" ή θα δώσουν κίνητρο (οι "αυτοκαθαρισμένοι" δικαστές του Χατζηγάκη) σε όσους επιθυμούν να ενεργήσουν όπως περιγράφεται πιο πάνω;

You Might Also Like

0 σχόλια