ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ...

By Τετάρτη, Ιανουαρίου 23, 2008

* Που να βρεθεί σκάνδαλο πια στο υπουργείο Πολιτισμού, αφού φρόντισε ο Τρανταφυλλόπουλος να κάνει τον αναγκαίο ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ για λογαριασμό της κυβέρνησης. Να του δοθεί ΠΑΡΑΣΗΜΟ για υπηρεσίες προς την πατρίδα!


* Αποκαλύπτει, λέει, σήμερα ο Χατζηνικολάου το όνομα του Κώστα Κουκοδήμου, ως του βουλευτή που μεσολάβησε για να διαπραγματευτεί ο Κλαδάς του ΣΔΟΕ με το Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για το θέμα του Θέμου. Ρώτα τους ακροατές Νίκο να σου το πουν!

* Η αποκαλυπτική δημοσιογραφία με χρονοδιακόπτη!

* Θοδωρή ηρέμησε! Δεν κατηγορείσαι εσύ για κάτι (...ακόμα!).

* Κατά το Μάρτιο θα καταθέσει ο Ζαχόπουλος, όπως όλα δείχνουν. Μετά όμως το πρώτο δεκαήμερο, γιατί νωρίτερα θα έχει τα μαθήματα τέννις!

* Όπως είπε κι ο Λαζόπουλος, μέρες χαράς στην οικία Ρουσόπουλου. Τα ΜΜΕ τρώνε τις σάρκες τους, η κυβέρνηση τη σκαπούλαρε, ο Ζαχόπουλος κοντεύει να αναγνωριστεί ως θύμα, με τη βοήθεια του Τριανταφυλλόπουλου και γενικώς, μια χαρά πάνε τα πράγματα...

* Τριανταφυλλόπουλε ζήτησες συγνώμη από το Ρουσόπουλο, που σε είχε προειδοποιήσει για το ποιόν του Θέμου εδώ και έξι μήνες, όπως είπες! Ντροπή του του Θέμου, που είχε νταραβέρι με υπουργούς της ΝΔ!!!

* Τριανταφυλλόπουλε, ο βήχας, ο έρωτας και το ΧΡΗΜΑ δεν κρύβονται!

* Και φυσικά, στο MEGA ως γνωστόν δεν είδαν το βίντεο. Νόμιζαν οτι αυτό που έβλεπαν ήταν κανονική εκπομπή του σταθμού!

* Ά ρε Καμπουράκη πλακατζή. Καλά ρε, με το Χίο βρήκες να κάνεις πλάκα; Αυτουνού καλημέρα του λες και πιάνεστε στα χέρια...!

You Might Also Like

3 σχόλια