ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ!

By Τετάρτη, Ιανουαρίου 09, 2008

Ενώ όλοι ψάχνουν να καταλάβουν γιατί πραγματικά αυτοκτόνησε ο Χρήστος Ζαχόπουλος, κανείς δε σκέφτηκε το απολύτως προφανές. Οτι ο Ζαχόπουλος αυτοκτόνησε γιατί απλώς είχε τύψεις για τη στήριξή του στον Κώστα Καραμανλή!


Θα μου πείτε, με τον ίδιο τρόπο θα έπρεπε να αυτοκτονήσουν πολλά εκατομμύρια έλληνες! Η περίπτωση Ζαχόπουλου ήταν λίγο διαφορετική. Ως γνωστόν ο Καραμανλής υπήρξε προσωπική επιλογή του ...Χρήστου Ζαχόπουλου. Ο Ζαχόπουλος ήταν από εκείνους που τον ανέδειξαν, τον ανέβασαν στην πρωθυπουργία, βοήθησαν τη γυναίκα του κλπ. Σαν προσωπική του επιλογή, ο Καραμανλής ήταν "δεμένος" με τη μοίρα του Ζαχόπουλου. Κάτι σαν ...παλιά γκόμενα.
Όμως άλλα περίμενε και άλλα είδε ο Ζαχόπουλος από το πουλέν του. Ενώ περίμενε να κυβερνήσει συνετά ο Κώστας τον απογοήτευσε... Η αποτυχημένη πορεία του έκανε το Χρήστο Ζαχόπουλο να θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο για την άνοδο Καραμανλή και να μετανιώνει που φόρτωσε τη χώρα με ένα τόσο μεγάλο βάρος!

Ο Καραμανλής θα μεταρρύθμιζε τη χώρα. Αντί γι'αυτό, έκανε τους πάντες να ασχολούνται με τους Ινδούς του Μαγγίνα, με τους πειραματισμούς του Αλογοσκούφη και τις χοντράδες του Βουλγαράκη! ΑΚόμη, αντί ο Καραμανλής να τον στηρίξει για να προχωρήσει στον αποχαρακτηρισμό όλων των αρχαιολογικών χώρων και της απόδοσή τους σε ιδιώτες για τη δημιουργία ξενοδοχειακών μονάδων, αντί να του δώσει κι άλλες αρμοδιότητες ώστε να διορίσει όλους τους άνεργους στο υπουργείο Πολιτισμού με συμβάσεις δουλείας, αντί να του κρατάει φανάρι για τις προσωπικές του κουτσουκέλες με τις ταπεινές συμβασιούχους του υπουργείου, αυτός γυρνούσε στη Ρωσία και στην Ινδία και νοιαζόταν μόνο για το image του! Του φόρτωσε και τον Λιάπη, τον οποίο δεν τον πήγαινε καθόλου από παλιά, ξεχείλισε το ποτήρι!

Πήρε λοιπόν και γύρισε σε βίντεο προσωπικές στιγμές απειλώντας τον Καραμανλή οτι θα τις δώσει στα κανάλια. Έβαλε μάλιστα και τη γραμματέα του να γυρίζει στα κανάλια και να τη δείχνει, για να το μάθει ο Κώστας! Αυτός το έμαθε και πολύ στεναχωρέθηκε αλλά, τι να κάνουμε, η ζωή συνεχίζεται...
Ο Χρήστος, απογοητευμένος από τη στάση αυτού που, παλιότερα τον κοιτούσε στα μάτια, είδε τον κόσμο να γκρεμίζεται. "Εγώ που τον στήριξα να μου φερθεί έτσι", σκέφτηκε. Βγήκε στο μπαλκόνι να πάρει λίγο αέρα και του ήρθε η ιδέα : θα πηδούσε. Ο Καραμανλής δε θα άλλαζε. Η εξουσία τον είχε ήδη διαφθείρει. Πηδώντας στο κενό θα του έδινε ένα μάθημα. Άλλωστε ήταν καθηγητής...

Οι Ερινύες του Χρήστου Ζαχόπουλου είναι η αφύπνιση του απατημένου εραστή, η μετάνοια και ο θυμός κάποιου που, θέλοντας να εκδικηθεί, εκδικείται σκοτώνοντας το φταίχτη. Τον εαυτό του!

You Might Also Like

2 σχόλια