ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ!

By Δευτέρα, Ιανουαρίου 21, 2008

Αρκεί να κοιτάξει κανείς προσεκτικά την παρούσα πολιτική συγκυρία και θα διαπιστώσει το μεγάλο πρόβλημα του Κώστα Καραμανλή : όσους τοποθέτησε σε κάποιο πόστο υπουργικό, γραμματεία υπουργείου, ΔΕΚΟ και λοιπούς οργανισμούς, όταν θελήσει να τους αντικαταστήσει, είτε για να βάλει κανέναν άλλον στη θέση τους (για το γύρισμα, ξέρετε τώρα...), είτε γιατί κάτι έχουν κάνει και υπάρχει κίνδυνος να γίνει χαμός στις εφημερίδες, αυτοί λοιπόν ΔΕ ΦΕΥΓΟΥΝ!

Από που να αρχίσουν τα παραδείγματα: από τον Τσιτουρίδη που δεν ήθελε να παραιτηθεί, το Σαλαγκούδη, που ενώ παντού γράφανε οτι είχε φίλους μαφιόζους αυτός δεν το κουνούσε, τον Κώστα Μίχαλο, γ.γ. του υπουργείου Οικονομικών, τον Αχιλλέα καραμανλή που με το ζόρι ξαναέβαλε υποψηφιότητα και βγήκε βουλευτής, το Μαγγίνα, που αντί να πάει στο σπίτι του, έλεγε δικαιολογίες επιπέδου δημοτικού σχολείου για φιλοξενούμενους Ινδούς, το Ζαχόπουλο που έβαλαν την ΕΥΠ να τον παρακολουθεί για να τον αναγκάσουν σε παραίτηση, το Βαγιωνά του ΕΟΦ που προσπαθούσαν να τον διώξουν από το φθινόπωρο του 2006 και το κατόρθωσαν πριν από 3 ημέρες...

Τώρα συμβαίνουν τα ίδια μεταξύ Αγγέλου, Ανδριανού και Ρουσόπουλου. Και ο άλλος όμως, ο Κλαδάς δεν το κουνάει από τη θέση του.

Για να μην πούμε για τους υπουργούς: αν μπορεί ας ξεκουνήσει το Σουφλιά ο Κωστάκης, αν μπορεί ας στείλει στο σπίτι του το Μεϊμαράκη, αν τολμάει ας κάνει οτιδήποτε με τη Ντόρα, αν έχει κότσια ας αφήσει εκτός κυβέρνησης το Λιάπη, ή έστω τον Αβραμόπουλο!

Με λίγα λόγια, αυτοί εδώ έχουν πιαστεί από τις καρέκλες και δεν κουνιώνται! Ούτε με γερανό! Τώρα πως μπορείς να κυβερνήσεις όταν οι άλλοι σου κάνουν κουμάντο... ένας θεός ξέρει! Εκτός αν ...φύγεις ο ίδιος και τους αφήσεις μόνους τους!

You Might Also Like

2 σχόλια