Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ "ΕΚΟΙΜΗΘΗ"!

By Πέμπτη, Ιανουαρίου 31, 2008

Ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος "εκοιμήθη" - Θεός σχωρέστον - και μαζί του εκοιμήθη και η ελληνική δικαιοσύνη, καθώς οι ανακριτές χθες είχαν σύσκεψη με τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου και τον υπουργό δικαιοσύνης και σήμερα αργία! Αύριο είναι Παρασκευή, μετά ΣΚ... πάει η εβδομάδα.

Η εβδομάς ανάπαυλας ήταν η τελευταία χάρη του μακαριστού προς τον Κώστα Καραμανλή, τον οποίο ανέδειξε και στήριξε ώστε να γίνει πρωθυπουργός, παρά τις εμφανείς ελλείψεις του! Επομένως η συγκίνηση του πρωθυπουργού ήταν απόλυτα δικαιολογημένη, αφού έχασε αυτόν που τον έβγαζε!
Επειδή όμως η ζωή συνεχίζεται, ο Κώστας ψάχνει, μέσω του Ρουσόπουλου, τρόπους να τραβήξει το θέμα των σκανδάλων πιο πίσω στην επικαιρότητα. Ένα από τα τρυκ ήταν η αποκάλυψη οτι συνελήφθη ο Θέμος Αναστασιάδης - καρφωτός από την ΚΥΠ - στα γαλλοελβετικά σύνορα με επιταγές 1 μυρίου γιούρος. Το θέμα όμως ξεφούσκωσε γρήγορα, γιατί ο Θέμος απείλησε οτι θα αποκαλύψει ποιοί άλλοι έχουν λογαριασμούς στην ελβετική τράπεζα στην οποία πήγαινε να καταθέσει τις επιταγές και τον Κωστάκη, αλλά κυρίως το Ρουσόπουλο, τους έπιασε σύγκρυο.

Άλλοι τρόποι αναζητούνται, αλλά η κυβέρνηση δε βρίσκει συμμάχους ούτε στη Ρούλα Βροχοπούλου, ούτε στην Πόπη Μαλλιωτάκη και ο μόνος που κάνει το χατήρι του Ρουσόπουλου να βγαίνει και να λέει μαλακίες για να ξεχνιώνται οι έλληνες είναι ο Βας-Παρασκευάς!

Πάντως, περί τα μέσα του Φλεβάρη, θα παρουσιάσει ο Κώστας τις προτάσεις της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό, όπου, λόγω του τρυκ της Φάνης να γίνουν θεσμικές συνενώσεις Ταμείων αλλά όχι πρακτικές (εννοεί όχι τώρα...) όλοι θα θέλουν να λυντσάρουν τον πρωθυπουργό για άλλο λόγο!
Γιατί, αν ο έρωτας με έρωτα περνάει, και το σκάνδαλο με σκάνδαλο περνάει...

You Might Also Like

3 σχόλια