ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

By Πέμπτη, Ιανουαρίου 31, 2008

Αμέσως μετά την ταφή του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής συγκάλεσε έκτακτο υπουργικό συμβούλιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλοί υπουργοί ζήλεψαν τις τιμές που αποδόθηκαν στο θανόντα και δήλωναν οτι για να απολάβουν και οι ίδιοι αυτών των τιμών προτιμούσαν να πεθάνουν ως υπουργοί!

Ταυτόχρονα ο πρωθυπουργός διέταξε την παράταξη ειδικών φρουρών σε όλες τις μπαλκονόπορτες και παράθυρα των υπουργείων - από αυτούς που συνωστίζονταν κατά μυριάδες στην κηδεία του Χριστόδουλου για να φαίνονται πολλοί! - για να αποφευχθούν περιπτώσεις απόπειρας αυτοκτονίας!

Επίσης, ο κ. Καραμανλής δήλωσε οτι όποιος βουλευτής αποδειχθεί - είτε μέσω της "Ζούγκλας", είτε μέσω του "Κίτρινου Τύπου"- ότι έχει σφάλει, η ποινή του θα είναι πτώση από τον 4ο, όπως ακριβώς συνέβη με το Ζαχόπουλο. Μάλιστα, για να αποφευχθούν περιπτώσεις ανέλπιστης σωτηρίας, η εντολή είναι να πηδούν στο μπροστινό μέρος των πολυκατοικιών τους και όχι στον ακάλυπτο, ώστε αν δεν επιτύχει η πτώση, να περάσει κανένα αυτοκίνητο και να τελειώσει τη δουλιά. Γιατί, όπως δήλωσε ο κ. Καραμανλής, "αυτή η κυβέρνηση έχει εκλεγεί για να τελειώσει μια δουλιά"!

You Might Also Like

0 σχόλια