ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ...

By Πέμπτη, Ιανουαρίου 17, 2008

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία θεωρούν τον πιο αξιόπιστο θεσμό οι Έλληνες, με ποσοστό εμπιστοσύνης της τάξης του 85%.
Εξετάζοντας κανείς τα πεπραγμένα, διαπιστώνει οτι μόνο το καλοκαίρι που μας πέρασε κάηκε η μισή Πελοπόννησος, η μισή Εύβοια κλπ. Συμπερασματικά, είναι απόλυτα δίκιο να δείχνουν τέτοια εμπιστοσύνη στην Πυροσβεστική οι Έλληνες. Είναι η μόνη Υπηρεσία που εγγυάται τα αποτελέσματα! Πόσο θέλετε να καεί; Η μισή Πελοπόννησος; Κινητοποιούν κάθε διαθέσιμο μέσο ώστε να επιτευχθεί ο στόχος με ακρίβεια χιλιοστού. Δια της ελεγχόμενης πυροδότησης και της χρήσης των επίγειων και εναέριων μέσων κατορθώνουν να περιρίσουν τη φωτιά στα ακριβή όρια που έχουν προ-χαρτογραφηθεί.

Ταυτόχρονα, η ειδική υπηρεσία πυρόσβεσης VIP, είναι αποτελεσματικότατη στην αντιμετώπιση πυρκαγιών στις οικίες των πελατών της! Η εξειδικευμένη προστασία των οικιών υπουργών, ξαδέρφων υπουργών και συναφών επαγγελμάτων λειτουργεί υποδειγματικά.

Η αποτελεσματικότητα της Πυροσβεστικής βασίζεται στα στελέχη της! Υψηλά εκπαιδευμένα στελέχη όπως ο απελθών κ. Κόης είναι τιμή για το Σώμα, καθώς καταθέτουν την κατάρτισή τους, την αποτελεσματικότητά τους και τον βαθύ ανθρωπισμό τους στην υπηρεσία των Ελλήνων!

Εφόσον απολαμβάνει τέτοιας εμπιστοσύνης η Πυροσβεστική στα μάτια των Ελλήνων, θα προτείναμε να μελετηθεί η υποψηφιότητά της ως στρατηγικού εταίρου στην ...ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ!

You Might Also Like

2 σχόλια