ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ - TO DVD

By Δευτέρα, Φεβρουαρίου 04, 2008

Όπως εξηγώ και εδώ, ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ DVD.
Δε με νοιάζει η τσόντα ή οτιδήποτε προσωπικό, ας λείπουν από μέσα. Όμως το μπλα-μπλα που άκουσε ο Κωστάκης και σκύλιασε το θέλω οπωσδήποτε!

Βέβαια υπάρχει και η άλλη σχολή που λέει οτι είναι καλύτερα να φαντάζεσαι κάτι. Εδώ όμως δεν ισχύει. Είμαι αποφασισμένος να το ακούσω όπως και όπου μπορέσω! Τα προσωπικά δεδομένα ας τα κάνουν ο,τι θέλουν. Τα δημόσια δεδομένα όμως, αυτά που ο κόσμος τα έχει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι, γιατί πρέπει να μας τα κρύβουν; Γιατί η συντηρητική νεοελληνική πολιτική σκηνή διυλίζει τον κώνωπα και καταπίνει την κάμηλον;

Ο παράφρων πενηντάρης που έγινε εξουσία και μπορεί και πηδάει τριαντάρες μαλακολογώντας με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Γιατί είναι από αυτές τις περιπτώσεις που θα ακούσω αλήθειες. Ας μου τις έλεγαν, να μην ήθελα να τις ακούσω!


ΘΕΛΩ, λοιπόν, και ΠΑΡΑΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ DVD. Το θέλω πολύ, δεν κρατιέμαι, το θέλω πολύ, τυραννιέμαι...

Και μαζί το θέλουν κι άλλοι ΠΟΛΛΟΙ. Όπως η Mantalena Parianos που επιπλέον δηλώνει
"όχι στην αποσιώπηση/συγκάλυψη της αλήθειας. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!
Όχι στο "μοντάζ" της άθλιας πραγματικότητας που επιφυλάσσετε για μας και τα παιδιά μας. Επαναστατούμε ΤΩΡΑ ενάντια στον ωχαδερφισμό. Ενάντια στην εκ του ασφαλούς αναισθησία της Νέας Δεξιάς τάξης πραγμάτων, που μας θέλει πειθήνια όργανα στην απραξία μας".

You Might Also Like

1 σχόλια