ΣΚΟΠΙΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΙΣΚΟ...

By Τρίτη, Φεβρουαρίου 19, 2008

Σήμερα η λυπητερή για το Σκοπιανό, με το Νίμιτς να κομίζει την απόφαση των ΗΠΑ και εμάς να είμαστε το ποντίκι με το οποίο παίζει η γάτα. Κοινώς, περαστικά μας, γιατί η πρόταση Νίμιτς μόνο αποδεκτή δε μπορεί να γίνει.

Και άντε, δε μπορεί να γίνει αποδεκεκτή. Τι θα κάνουμε, θα θέσουμε βέτο; Χλωμό... Αφού οι αμερικάνοι αποφάσισαν να μη μας αφήσουν, θα βρουν δικονομικούς τρόπους για να μην το κάνουμε. Άλλωστε το ΝΑΤΟ είναι δικό τους μαγαζί και ό,τι θέλουν το κάνουν.

Το χειρότερο φυσικά είναι οτι θα φάμε στην μάπα τις εθνικιστικές παπάρες του Καραμανλή και της Ντόρας που θα βρυχώνται κοιτώντας προς το εσωτερικό της χώρας, ενώ νιαουρίζουν ναζιάρικα κοιτώντας προς το εξωτερικό.

Τελικά, είχε δίκιο ο Μητσοτάκης οτι σε 10 χρόνια δε θα θυμόταν κανένας το Σκοπιανό. Έπεσε λίγο έξω στο χρόνο, αλλά η κόρη του φροντίζει να το ...ξεχάσουμε μια και καλή!


Και σα να μην έφτανε η εθνική μειοδοσία της ΝΔ, βγαίνει και το ΠΑΣΟΚ και μιλά για το θέμα, το οποίο κράτησε "ζεστό" τόσα χρόνια, για να φτάσουμε σήμερα εδώ που είμαστε.

Πάντως, διπλωματικά, είμαστε πραγματικά φελλοί! Δε μπορούμε να κερδίσουμε ούτε την πιο απλή διαμάχη! Όχι οτι το Σκοπιανό είναι απλό, αλλά τα λάθη, οι ολιγωρίες και οι ερασιτεχνισμοί της ελληνικής διπλωματίας είναι τραγικοί!

Και βγαίνει και ο Ρουσόπουλος και δηλώνει: "πιστεύω ότι έχουμε προχωρήσει σε μια θέση η οποία είναι η καλύτερη δυνατή που θα μπορούσε να έχει η Ελλάδα". Η καλύτερη δυνατή! Το πιάσατε το υπονοούμενο;

Βέτο, λέγεται Γιωργάκη, όχι πέτο!

Και η θέση του ΣΥΡΙΖΑ πάντως είναι σημαντική. Είναι οτι πρέπει...οπωσδήποτε...ανυπερθέτως...χωρίς αμφιβολία...σαφώς...εν προκειμένω!!!

Μεταξύ μας τώρα, τι περιμένατε από μια κυβέρνηση που δε μπορεί να χειριστεί το πήδημα ενός γενικού γραμματέα...

You Might Also Like

2 σχόλια