ΓΛΥΦΕΙ Ο ΜΑΚΗΣ ...ΣΦΙΓΓΑ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ

By Δευτέρα, Φεβρουαρίου 04, 2008

Κι όμως υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν τον Καραμανλή καραλληλότερο για πρωθυπουργό! Κάτσε να ακούσουν το DVD!


Ο Ζαχόπουλος έχει τα ...ρούχα του και δε μπορεί να καταθέσει κανονικά. Θα πει όμως δυό λόγια, απαντώντας στον ανακριτή και κυρίως ποιός δε φταίει καθόλου για την πτώση του. Η απάντησή του θα είναι ...ο Καραμανλής!

Τελεί σε σύγχιση, λέει, ο πρώην γ.γ. Δε ρωτάτε κάνέναν που τον ήξερε από πριν;

Πάντως η Τσέκου θα καταθέσει τελευταία. Αφού έτσι θέλει... Ρε ανακριτή, σου λένε και τι να τους ρωτήσεις;

Ο Τριανταφυλλόπουλος έχει γίνει ο μεγαλύτερος τιμητής του Λαμπράκη, του Ρουσόπουλου και του Καραμανλή! Τόσο γλύψιμο, ούτε παγωτό να έτρωγε. Τώρα εμφάνισε και το Μυλωνά, το σκηνοθέτη ντε, ως αδικημένο... Τη δόξαν πολλοί εμίσησαν...

Άρχισε το καρναβάλι στην Πάτρα και μάλιστα άρχισε να κουνιέται ολόκληρη ο πόλη στους ρυθμούς του ...Εγκέλαδου!

Φαίνεται πάντως οτι το ΒΑΝ του καθηγητή Βαρώτσου είχε προβλέψει τη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή και το μέγεθός της!!

Οι αστυνομικοί έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ υπό τους Παυλόπουλο-Χηνοφώτη! Πριν χτυπούσαν τους διαδηλωτές στις ζαρντινιέρες, τώρα τους χτυπάνε πάνω στα μαχαίρια των Χρυσαυγιτών!

Κύριοι αστυνομικοί, γίνεται να κανονίσετε να γίνουν επεισόδια την Τετάρτη το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας, γιατί έχω κάτι δουλιές και θέλω να παρκάρω παράνομα; Ευχαριστώ!

Πρόεδρο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζωοτροφών είχαν κάνει τον Ευάγγγελο Πολύζο, εκείνο το βουλευτή της ΝΔ που τον έστειλαν γιατί δήλωσε οτι σε όλα τα κόμματα υπάρχουν στελέχη που χρηματίζονται. Παρεπιπτόντως, παραιτήθηκε και απο εκεί!

6 χιλόμετρα την ώρα είναι η μέση ταχύτητα των αυτοκινήτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Φτάνει ίσα-ίσα για να πατήσουν το Δήμαρχο μόλις τον δουν μπροστά τους!

Τι κιτς αυτή η Κάρλα Μπρούνι με το Νικολά! Ολόκληρο γάμο έκαναν και ούτε νυφικά με ουρές 60 μέτρων, ούτε δεξιώσεις για 21.000 καλεσμένους, ούτε ελικόπτερα να προσγειώνονται, ούτε παπαράτσι ...καμία ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑ τέλος πάντων!

Βρε μπας και δεν είναι έλληνας το παλικάρι;

Εδώ ο Σπυρόπουλος παντρεύτηκε και αναστέναξε το Μόντε Κάρλο...!

You Might Also Like

0 σχόλια