Η ΑΓΙΑ CHECK-ΟΥ

By Τρίτη, Φεβρουαρίου 26, 2008

Μα τι καλό κορίτσι αυτή η Τσέκου! Τι άγιο πλάσμα... Πόση καλωσύνη χωράει σε τόσο μικρό σώμα τέλος πάντων;

Βγήκε επιτέλους και ξεκαθάρισε τα πάντα:

Ναι, τα είχε με το Ζαχόπουλο. το έκανε από λύπηση, γιατί καμία άλλη δεν τον κοιτούσε, παρόλο που ήταν γενικός γραμματέας.
Ναι, αυτή τράβηξε το βίντεο. Το έκανε στην πραγματικότητα για να έχει κάτι να ασχολείται ο Ζαχόπουλος τις ατελείωτες ώρες που περνούσε στο υπουργείο ρεμβάζοντας έξω από παράθυρο...
Μάλιστα το γύρισε με "απλούστατα και πάμφθηνα τεχνικά μέσα". Άλλωστε, μια πτωχή πλην τιμία κορασίς δε θα διέθετε ακριβά μέσα για κάτι τέτοιον...
Όμως, το κατέστρεψε. Σκέφτηκε, ξανασκέφθηκε και κατάλαβε οτι κάποιος κακός θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το βίντεο εναντίον του σεμνού και τίμιου αυτού ανθρώπου και έτσι το έκαψε και σκόρπισε τις στάχτες του στο Αιγαίο και δη στα ανοιχτά!
Όμως, δεν το έδειξε το DVD στο MEGA. Σιγά μην τους το έδειχνε κιόλας. Αυτή έβλεπε πάντα ANT1.
Όμως, στον κακό Θέμο το έδειξε και μάλιστα τον άφησε να το αντιγράψει. Τον λυπήθηκε όταν της είπε οτι πεινούσε, πήγε να του πάρει μία τυρόπιτα και όταν γύρισε αυτός το είχε αντιγράψει. Δεν την ένοιζε όμως. Θα τα έβρισκαν στα δικαστήρια.

Τα είπε χύμα η Εύη και οι ευαίσθητες καρδιές έκλαψαν με μαύρο δάκρυ. Ο Πρετεντέρης και οι συν αυτώ την πίστεψαν απόλυτα και την ανακήρυξαν αθώα και ένοχο το Θέμο. Μάλιστα, μετά από αυτό, κάθε δίκη καθίσταται περιττή.
Με την αποφυλάκισή της, της έγινε πρόταση από το Hollywood για να ξεκινήσει να εργάζεται ως σεναριογράφος. Άλλωστε, αυτός είναι ο λόγος που η Τσέκου απολογήθηκε μόλις χτες και όχι νωρίτερα. Περίμενε (για λόγους συντεχνιακούς) να λήξει επισήμως η απεργία των σεναριογράφων του Hollywood!

Την πίστεψαν οι πάντες την Check-ου. Ακόμη και οι πέτρες. Αλλιώς, τι έκανε 15 ώρες μέσα στο γραφείο του ανακριτή; Τι είπατε; Παλιά μου τέχνη; Ντροπή σας!

You Might Also Like

2 σχόλια