ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ CRATUS 2007

By Παρασκευή, Φεβρουαρίου 08, 2008

Παραδοσιακά, όπως κάθε χρόνο, μετά τα βραβεία STATUS που δόθηκαν πρόσφατα με ιδιαίτερη επιτυχία, δίνονται και τα βραβεία CRATUS, τα οποία αφορούν κορυφαίες, στον τομέα τους, προσωπικότητες της χρονιάς που μας πέρασε και συμπληρώνουν τα βραβεία STATUS.

Έτσι λοιπόν, φέτος δόθηκαν τα εξής βραβεία:

- Βραβείο CRATUS Δημοσιογραφίας στο Γιάννη Ανδριανό, για την τήρηση του δημοσιογραφικού απορρήτου μέχρι (σχεδόν) τέλους...

- Βραβείο CRATUS Αλαζονείας στο Θόδωρο Ρουσόπουλο για τη γενικότερη στάση του.

- Βραβείο CRATUS Φιλανθρωπίας στον πρώην υπουργό Απασχόλησης Βασίλη Μαγγίνα, για τη φιλοξενία των Ινδών εργατών στο σπίτι του στο Κορωπί. Το γεγονός οτι τους απέλυσε πρόσφατα δεν ισχύει γιατί συνέβη μέσα στο 2008.

- Βραβείο CRATUS Φιλίας στο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Είναι ο άνθρωπος που προσωποίησε τον όρο φιλία, μαλώνοντας και καρφώνοντας οποιονδήποτε τον θεωρούσε φίλο του μέσα στο 2007, κατορθώνοντας να γίνει το πιο σύντομο ανέκδοτο "φίλος του Μάκη"!


Βραβείο CRATUS Photoshop στη Δέσποινα Βανδή, για τη φωτογράφησή της που έκανε γνωστά τα ψωμάκια της στο πανελλήνιο...

- Βραβείο CRATUS Υποχονδρικότητας στον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Πόλεμος να γίνεται γύρω του, αυτός ατάραχος. Αφού η αντιπολίτευση τον καλεί από καιρού εις καιρόν στη Βουλή για να διαπιστώσουμε αν ζει...

- Βραβείο CRATUS Ανδρείας στο Χρήστο Ζαχόπουλο. Γιατί και πηδάει και "πηδάει"!

- Βραβείο CRATUS Λογοτεχνίας στο σκηνοθέτη Γιώργο Μυλωνά. Για την προφητική του σκέψη όπως διατυπώνεται στο τελευταίο του βιβλίο www.ELENH-ONEIRA.gr και το υψηλό επίπεδο διανόησης που προωθεί...

- Βραβείο CRATUS Υπουργικής Ψευτιάς σε ολόκληρο το υπουργικό συμβούλιο. Γιατί έκαναν το ψέμα τρόπο ζωής, κοινώς lifestyle!

- Βραβείο CRATUS Διαφάνειας στον υπουργό μεταφορών κ. Χατζηδάκη. Γιατί είναι κυριολεκτικά ...αόρατος!

- Βραβείο CRATUS Κατινιάς στον υπουργό δικαιοσύνης κ. Χατζηγάκη. Γιατί σκούζοντας και ωρυόμενος κατόρθωσε να κερδίσει επάξια το υποκοριστικό Σκουζειγάκης!

- Βραβείο CRATUS Ενότητας στον Ευάγγελο Βενιζέλο. Γιατί ...έκανε πίσω!.

- Βραβείο CRATUS Ηθικής στο Σπύρο Κλαδά. Μετά το ...Λαδά του " O Χριστός ξανασταυρώνεται" tο νέο ελληνικό σύμβολο στον τομέα της ηθικής!

- Βραβείο CRATUS Ευστροφίας στο Γιώργο Παπανδρέου. Γιατί ...το αξίζει!

- Βραβείο CRATUS καλύτερου συνθέτη στο Νίκο Καρβέλα. Για τη νέα του λαϊκή όπερα των παρατράγουδων!

You Might Also Like

2 σχόλια