ΤΟ DVD ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΝΑΣ

By Παρασκευή, Φεβρουαρίου 08, 2008

Ο Έλληνας είναι περίεργο ον. Όσα κάνουν οι άλλοι με φυσιολογικό τρόπο, ο έλληνας τα κάνει με υπερβολή. Επειδή στερήθηκε γι απολλά χρόνια ένα σωρό πράγματα, όταν τελικά τα αποκτά, τα θέλει στον υπερθετικό βαθμό.


Κάπως έτσι εξηγείται και η ιστορία του DVD που δεν το έβλεπε κανένας. Πριν από χρόνια, ξεκίνησαν οι εφημερίδες να δίνουν δώρα, στην αρχή χάντρες και καθρεφτάκια, στη συνέχεια CD και μετά DVD. Μέχρι που ο κόσμος γέμισε με DVD και δεν ήξεραν πλέον που να τα βάλουν.

Έτσι ο Θέμος, εκδότης όντας, στη συνάντηση που θά είχε με τον Ανδριανό, αντί για τα καθιερωμένα σοκολατάκια, είπε να του πάει ένα DVD, που το είχει και εύκαιρο!

Ο Ανδριανός πάλι, μπουχτισμένος από τις βδομαδιάτικες προσφορές των εφημερίδων, πήρε το DVD και ούτε που κοίταξε ποιο έργο ήταν, σου λέει κάποια στιγμή θα το δω. Το έβαλε μαζί με τα άλλα και το ξέχασε.

Όταν πήδησε στο κενό ο Ζαχόπουλος θυμήθηκε ο Ανδριανός οτι ο Θέμος κάτι του είχε πει για Ζαχόπουλο και το πήρε, είδε οτι έγραφε απέξω ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ και το πήγε στον εισαγγελέα.

Ο Ζαχόπουλος λοιπόν πήδησε φοβούμενος οτι θα έβλεπε όλη η Ελλάδα το DVD. Τζάμπα πήγε όμως. Γιατί οι έλληνες έχουν μπουχτίσει από τα πολλά DVD προσφορών και το πιο πιθανό είναι να το έπαιρναν αλλά να μην το έβλεπαν ποτέ!

Γίνεται λοιπόν προφανές πως ό,τι συμέβη οφείλεται σε κακή εκτίμηση την πραγματικότητας από τη μεριά του Ζαχόπουλου... Γιατί οι ανοχές και οι αντιστάσεις των ελλήνων έχει πι αγίνει τεράστιες...

You Might Also Like

2 σχόλια