ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ

By Δευτέρα, Μαρτίου 24, 2008

"Η πρώην γενική εισαγγελέας της Χάγης Κάρλα ντελ Πόντε αναφέρει - μεταξύ άλλων - ότι το Γραφείο της Γενικής Εισαγγελίας της Χάγης έμαθε, κατά τη διάρκεια έρευνας για εγκλήματα του «Απελευθερωτικού Στρατού Κοσόβου» (KLA) κατά μη Αλβανών ότι όσοι (σ.σ. Σέρβοι) είχαν εξαφανιστεί κατά τη διάρκεια των ταραχών στην περιοχή, χρησιμοποιήθηκαν για εμπόριο οργάνων υπό την επίβλεψη του KLA"-ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ.

Τα παραπάνω φέρεται να αναφέρει η πρώην γενική εισαγγελέας στο βιβλίο της "The Hunt" που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο στην Ιταλία. Πρόκειται για δολοφονίες ανθρώπων με στόχο την εμπορία των οργάνων τους, από ανθρώπους οι οποίοι σήμερα κατέχουν μέχρι και κυβερνητικές θέσεις!
Η ένωση των οικογενειών απαχθέντων δολοφονηθέντων Σέρβων του Κοσόβου θα καταθέσει μήνυση εναντίον της κ. Ντελ Πόντε, για συγκάλυψη εγκλημάτων. Όμως η επιλεκτική μνήμη είνσι ίδιον των κρινόντων, καθώς η πολιτική έχει τη δική της θέση στα κριτήρια αξιολόγησης την εμπλοκής της κάθε πλευράς σε εγκλήματα. Ωστόσο, η ανθρώπινη θηριωδία αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά διαχρονική.

You Might Also Like

0 σχόλια