ΓΙΑ ΣΕΞ ΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ!

By Παρασκευή, Απριλίου 11, 2008

Μια και είναι της μόδας οι αποκαλύψεις, αποφασίσαμε να κάνουμε και μεις μια, και μάλιστα τρανταχτή! Η πληροφορία, λοιπόν, οτι τα αναβολικά που έφταναν από τη Λάρισα στους αθλητές της άρσης βαρών είναι απόλυτα ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ!

Για που προορίζονταν όμως τα αναβολικά που εισήγαγε παράνομα ο λαρισαίος εισαγωγέας; Μα για τους ίδιους τους λαρισαίους!
Θυμάστε την ιστορία με τα στρινγκ στη Λάρισα; Ναι, εκείνη με τις λαρισαίες που έκαναν τη Λάρισα παγκόσμια πρωταθλήτρια στο σεξ! Έ, μετά από αυτά που συνέβησαν τότε, ήταν θέμα χρόνου να χρειαστούν αναβολικά οι λαρισαίοι, για να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες απαιτήσεις των λαρισαίων γυναικών!
Έτσι λοιπόν ντοπάρονταν οι κάτοικοι της πόλης και των περιχώρων, αλλά μετάλια δεν έπαιρναν. Που να περάσουν μετάλια από τα κέρατα που φύτρωναν στο κεφάλι τους!

Η παραπάνω πληροφορία φωτίζει εντελώς διαφορετικά το θέμα του ντόπινγκ των ελλήνων αθλητών της άρσης βαρών. Μπορεί η κατάκτηση των Ολυμπιακών μεταλίων να μην αποτελεί αυτοσκοπό και να μπορεί να μπει σε δεύτερη μοίρα, όμως η σεξουαλική ικανοποίηση των λαρισαίων γυναικών δε μπορεί να θεωρηθεί δευτερεύων θέμα! Έτσι προτείνεται η ελεύθερη εισαγωγή και διακίνηση των αναβολικών σκευασμάτων σε ολόκληρη την επικράτεια, με στόχο την ικανοποίηση του συνόλου του ελληνικού πληθυσμού! Γιατί τα βιάγκρα κάνουν μόνο ένα μέρος της δουλιάς, το υπόλοιπο όμως χρειάζεται δυνάμεις και αντοχές. Τέτοιο πρωταθλητισμό πως να κάνει κανείς χωρίς αναβολικά;

You Might Also Like

5 σχόλια