L.O.S.T. ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ...

By Πέμπτη, Απριλίου 10, 2008

Ο Καραμανλής προδώθηκε! Το σατανικό σχέδιο που κατέστρωσε μαζί με τον εθνικό καταστρωτέα Θόδωρο Ρουσόπουλο βγήκε πιά στη φόρα.

Λοιπόν, ο στόχος του Καραμανλή είναι να μείνει πρωθυπουργός μέχρι τη συντέλεια του κόσμου! Δε θέλει να φύγει, θέλει να μείνει. Να γίνει ισόβιος πρωθυπουργός!

Και για να το καταφέρει χρησιμοποιεί το σατανικό σχέδιο με τον κωδικό L.O.S.T.! Προσπαθεί λοιπόν να καταστήσει κατηγορούμενους όλους τους αντιπάλους του, μέσω μηνύσεων από επιχειρηματίες προς τους αρχηγούς όλων των αντιπολιτευόμενων κομμάτων. Η αρχή έγινε με τη μήνυση του Βγενόπουλου στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος τόλμησε να ανεβαίνει στα ποσοστά των δημοσκοπήσεων. Η άνοδος αυτή ανάγκασε τον Κώστα Καραμανλή να επιταχύνει την εφαρμογή του σχεδίου του και έτσι είχαμε τη γνωστή ενέργεια του Ανδρέα Βγενόπουλου.

Οι μηνύσεις θα συνεχιστούν με το Βαρδινογιάννη να μηνύει το Γιώργο Παπανδρέου, τον Κόκκαλη την Αλέκα Παπαρήγα, το Δασκαλόπουλο το Γιώργο Καρατζαφέρη, ενώ τον Αλαβάνο δε θα χρειαστεί, γιατί αυτός θα μηνυθεί μόνος του! Τις μηνύσεις θα στηρίξουν κορυφαίοι νομικοί του κυβερνώντος κόμματος, με πρώτο το Λυκουρέζο, τον Κούγια, το Δημητρακόπουλο και φυσικά θα επιληφθεί η αδέκαστη και ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη να επιβάλλει ποινές και πρόστιμα.

Το σχέδιο προβλέπει να βάλουν όλους τους καταδικασμένους αρχηγούς των αντιπολιτευόμενων κομμάτων σε ένα αεροπλάνο και να το καταρίψουν πάνω από ένα ερημονήσι, κάπως όπως συνέβη στο LOST δηλαδή. Με τον τρόπο αυτό οι αρχηγοί των κομμάτων θα κάνουν άλμα στο χρόνο και θα επιστρέψουν στην Ελλάδα πολλά χρόνια αργότερα, όταν ο Καραμανλής θα έχει βαρεθεί να κυβερνά, τα παιδιά του επίσης, και ο κόσμος ούτε που θα θυμάται τον Τσίπρα και τον Καρατζαφέρη!
Έχει ήδη καθοριστεί και ο αερομετοφορέας που θα επωμισθεί το βάρος της εξαφάνισης: θα είναι η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, η οποία μετά από το γεγονός θα κλείσει για αντίποινα!

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι, η συνέχεια μετά τις διαφημίσεις...

You Might Also Like

3 σχόλια