Η ALUMIL, Η ΤΟΥΡΚΟΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΛΕΦΤΕΣ

By Τρίτη, Ιουνίου 10, 2008

Κι ενώ οι αναταράξεις στην Πελοπόννησο είναι γνωστό οτι προέρχονται από τη σεισμική διέγερση του εδάφους, άλλες αναταράξεις, αγνώστου προέλευσης, έρχονται να προσδώσουν ύφος αμερικάνικης ταινίας στην καθημερινότητά μας. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος Γιώργος Μυλωνάς έπεσε θύμα απαγωγής από οπλισμένους άγνωστους!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος της ALUMIL πέφτει θύμα κακοποιών. Πριν από κάποιους μήνες έπεφτε θύμα κλοπής αυτοκινήτου (και όχι μόνο), ενώ στη μνήμη των θεσσαλονικέων είναι ακόμη νωπή η ανάμνηση από την απαγωγή Χαϊτογλου, άλλου γνωστού οικονομικού παράγοντα της βόρειας Ελλάδας (του μακεδονικού χαλβά).

Για το θέμα έσπευσαν να κάνουν δηλώσεις (όχι θα άφηναν...) όλοι οι διψασμένοι για προβολή πολιτικάντηδες της πόλης, αρχής γενομένης από το νομάρχη-Ζορρό Παναγιώτη Ψωμιάδη. Ταυτόχρονα δηλώσεις έκανε και ο υπουργός εθνικής οικονομίας Γιώργος Κλωτσοσκούφης.
Η αστυνομία μπήκε στον κόπο να σταματήσει τις πασιέντζες και να ριχτεί στο ανθρωποκυνηγητό, χωρίς όμως να έχει στοιχεία για τίποτα ανθρώπους, παρά μόνο για κάτι αυτοκίνητα!
Η απαγωγή, που θυμίζει εποχές τουρκοκρατίας, έρχεται να θυμίσει το τριτοκοσμικό στάδιο στο οποίο βρίσκεται η οικονομική κατάσταση στη βόρεια Ελλάδα. Όχι βέβαια οτι ίδρωσε το αυτί κανενός εις τας Αθήνας, αλλά σε περίπτωση που δε βρεθεί - και γρήγορα - ο Γιώργος Μυλωνάς, μαύρο φίδι που τους έφαγε! Φτωχομάνα-ξεφτωχομάνα η Σαλονίκη, ενδέχεται να αντιδράσει στη μόνιμη πια θεώρησή της ως τουρκοβαλκανιομητρόπολη της αφραγκίας και να αντιδράσει. Λέμε τώρα...

Το γεγονός οτι ακόμη δεν έχουν ζητηθεί λύτρα, αφήνει ανοιχτά όλα τα σενάρια. Κι όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα!
Η αισιοδοξία που εξέφρασε ο υπουργός Κλωτσοσκούφης οτι η Ελληνική Αστυνομία θα βρει τους απαγωγείς προκαλεί ρίγη ανατριχίλας στους έλληνες, σε άλλους από περηφάνια και σε άλλους από αποστροφή! Οι μόνοι που χάρηκαν με τις δηλώσεις ήταν ...οι ίδιοι οι απαγωγείς. Η Αστυνομία έχει κλείσει τις εισόδους της Θεσσαλονίκης, ώστε αν οι απαγωγείς θελήσουν να κατέβουν για ψώνια στο κέντρο της πόλης να γίνουν τσακωτοί.
Ταυτόχρονα έκλεισαν τα σύνορα κι έτσι αν οι κακοποιοί θελήσουν να πάνε ταξίδι στο εξωτερικό δε θα μπορέσουν. Πληροφορίες οτι έκλεισαν και τα μπουζουκτσίδικα της πόλης για να αναγκάσουν τους απαγωγείς να παραδοθούν δεν έχουν επιβεβαιωθεί!

Η ελληνική αστυνομία ζητά τη βοήθεια όλων μας. Αν δείτε τρεις άντρες να σπρώχνουν με την απειλή όπλων έναν τέταρτο άντρα με μούσι, πείτε τους ΣΤΑΚΑΜΑΝ και τηλεφωνήστε από το κινητό σας στην αστυνομία (με χρέωση μόλις 1,15 € το λεπτό)! Επίσης, το Χαμόγελο του Παιδιού καλεί τους έλληνες να μη δεχτούν για υιοθεσία έλληνα βιομήχανο αν τους προταθεί!
Ο πρωθυπουργός δεν καλεί κανέναν για τίποτα (χαζός είναι;), εκτός αν ο Μυλωνάς βρεθεί γρήγορα, οπότε μας καλεί όλους να τον δοξάσουμε!

You Might Also Like

4 σχόλια