ΖΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...

By Τετάρτη, Ιουνίου 11, 2008

Χτενίζουν, λέει, τη βόρεια Ελλάδα για να βρουν τον απαχθέντα Γιώργο Μυλωνά! Αυτή δεν είναι ελληνική αστυνομία. Εξωραϊστικός σύλλογος Βορείου Ελλάδος είναι!

Όπως λέει και ο φίλος swell, η μόνη περίπτωση να εντοπίσει η αστυνομία τους απαγωγείς, είναι να δηλώσει επισήμως ο Χηνοφώτης ότι θα επιτραπεί στους αστυνομικούς που θα τους πιάσουν, να τους δέρνουν 10 μέρες συνεχώς.

Αύξηση του εβδομαδιαίου χρόνου εργασίας στις 65 ώρες συμφώνησαν οι υπουργοί απασχόλησης της Ε.Ε. Άραγε στην Κόλαση δουλεύουν λιγότερο οι κολασμένοι; Μπααα...

Παρεπιπτόντως, η Ελλάδα απείχε από την ψηφοφορία. Δεν καταψήφισε όμως... Υπερψήφισε απέχοντας...

Έχασε η Εθνική... Με ποιόν έπαιζε; Με τον κακό της εαυτό!

Περνούν οι μέρες και δεν έρχεται ο μεγάλος μετασεισμός που προβλέπουν οι σεισμολόγοι! Με κάτι τέτοια χάνουν εντελώς τις εντυπώσεις... Αν δε γίνει γρήγορα, βλέπω να τον προκαλούν τεχνητά!

Μπροστά σταθερά η Ν.Δ στις δημοσκοπήσεις! Μετά από αυτό είναι να αλλάξει πολιτική; Δεν αλλάζεις μια ομάδα που κερδίζει...

Φιλόδοξο πρόγραμμα βρίσκει το Εθνικό Κτηματολόγιο ο Γιώργος Σουφλιάς! Ήταν φιλόδοξο, Γιώργαρε, 10 χρόνια πριν, όταν ξεκινούσε! Τώρα πια κατήντησε άδοξο...

Άλλωστε, η φιλοδοξία του ΥΠΕΧΩΔΕ είναι να ολοκληρωθεί μέσα στην επόμενη ...δεκαετία! Τι βιάζεστε; Έχουμε χρόνο! Ακόμα 21ο αιώνα είμαστε!

Συνεχίζεται το μποϋκοτάζ του φρέσκου γάλακτος με τιμή άνω του ενός ευρώ ανά λίτρο. Έλα όμως που ο έλληνας νομίζει οτι αν είναι ακριβό είναι και καλύτερο...! Άιντεχααα!

You Might Also Like

0 σχόλια