ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;

By Δευτέρα, Ιουνίου 02, 2008

Τετραπλάσιες ανατιμήσεις από τις υπόλοιπες χώρες της ευρωζώνης στην Ελλάδα, και το γελοίο είναι οτι κάποιοι αχρείοι "ρίχνουν" τις τιμές τους κατά κάποια ασήμαντα ποσοστά, αφού πρώτα τις ανέβασαν στα ύψη!

Ο Φώλιας έχει χάσει το μπούσουλα και πανικόβλητος κάνει σπασμωδικές κινήσεις, ο Αλογοσκούφης κρύβεται κάνοντας το χαζό, ξέροντας οτι όποιος μιλάει για την ακρίβεια συνδέεται με αυτή, ο Καραμανλής έχει εξαερωθεί, ο Ρουσόπουλος κάνει την παλαβή, οι βουλευτές άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, το ΠΑΣΟΚ ψάχνεται, ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοθαυμάζεται, το ΚΚΕ κάνει διάλογο με τον εαυτό του, ο Καρατζαφέρης συγγράφει ατάκες, η Βουλή ετοιμάζεται να κλείσει για τα μπάνια, ο κόσμος τη βγάζει μόνο με όσπρια...κατά τα άλλα ...καλά!

Ο Βγενόπουλος έπιασε τα 4 δις κεφαλαιοποίηση, έχοντας στόχο τα 150 (!), ενώ παραδίδει και μαθήματα δημοκρατίας για αναξιοπαθούντες βουλευτές, εντός του Κοινοβουλίου πλέον!
Βλάχοι, Φώλιες, Κλωτσοσκούφηδες έχουν μούτρα και μιλάνε, αντί να κρυφτούν μέσα σε παχύ στρώμα άμμου και η χώρα βυθίζεται σε τέλμα. Έτσι μπαίνουμε στο καλοκαιράκι, με τα νησιά, τον ήλιο τη θάλασσα, τις τουρίστριες και την πτώση του τουρισμού, τους κερδοσκοπούντες ταξιτζήδες, την εθνική ραστώνη, το μεγάλο ύπνο, την ευδαιμονία της ανυπαρξίας του αύριο (κάτι που πολύ μας πάει σα χώρα). Αρκετά κουραστήκαμε!

You Might Also Like

2 σχόλια