ΔΙΚΗ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ ΚΑΙ ΑΙΔΩΣ

By Τετάρτη, Ιουνίου 25, 2008

Τελικά, παραπέμπεται σε δίκη ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. Πέτρος Μαντούβαλος και μάλιστα με κατηγορίες πολύ σοβαρές, όπως για ηθική αυτουργία σε κατάχρηση εξουσίας, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, απόπειρα κακουργηματικής απάτης, απόπειρα παράβασης του νόμου περί μεσαζόντων, απάτη από κοινού από την οποία η ζημιά είναι ιδιαίτερα μεγάλη, απόπειρα εκβίασης και παράβαση του νόμου περί μεσαζόντων από κοινού!
Ταυτόχρονα παραπέμπεται για την ίδια υπόθεση και ο πρώην πρόεδρος Πρωτοδικών Ε. Καλούσης.
Σε περίπτωση καταδίκης του κ. Μαντούβαλου, θα πρόκειται για σημαντική πολιτική εξέλιξη, μια και ο Πέτρος Μαντούβαλος ήταν κομματικό στέλεχος πρώτης γραμμής του κυβερνώντος κόμματος, δεν κρύβει τις φιλοδοξίες του να επανέλθει στις τάξεις του, ενώ κατά καιρούς εμφανίζονται πληροφορίες για προσέγγισή του με το ΛΑ.Ο.Σ.

Ωστόσο, μέσα στο γενικότερο κλίμα ανεκτικότητας, η παραπομπή ενός πρώην βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος σε δίκη με βαριές κατηγορίες φαντάζει σταγόνα στον ωκεανό, συγκρινόμενη με την υπόθεση SIEMENS για παράδειγμα. Ο υποχονδρισμός της ελληνικής κοινωνίας αγγίζει ύψη πρωτοφανή και όσο σπανίζει η κατακραυγή, άλλο τόσο σπανίζει και η αιδώς...

You Might Also Like

0 σχόλια