ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΑΡΧΑΚΟΣ

By Πέμπτη, Ιουλίου 17, 2008

"Η χώρα, από την άποψη του πολιτικού πολιτισμού, θυμίζει σατραπεία, για να μην πω ότι το κράτος δίνει την εντύπωση χώρου που προσφέρεται για λαφυραγώγηση"

"Την περίοδο που προήδρευα του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού (χωρίς να πληρωθώ μια δραχμή) η συμπεριφορά του ΥΠΠΟ και του Μαξίμου ήταν εξευτελιστική".

Για το Μιχάλη Λιάπη: "...το μουσολινικής μεγαλοπρέπειας βλέμμα του...".

Προς τον Κώστα Καραμαλή: "οι επιλογές σας, σε επίπεδο υπουργών Πολιτισμού, αποδείχτηκαν οι πλέον ακατάλληλες".

Τάδε έφη ο πρώην βουλευτής και ευρωβουλευτής (1999-2004) της Ν.Δ. και πρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού Σταύρος Ξαρχάκος! Ταυτόχρονα έσπευσε να ανακοινώσει ότι η Κρατική Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής, με χρέος 2,5 εκατ. ευρώ και απλήρωτους επί 9 μήνες τους μουσικούς της, βρίσκεται ένα βήμα πριν από το λουκέτο-πηγή ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.
Ευτυχώς δηλαδή που είχε αναλάβει το υπουργείο Πολιτισμού τιμής ένεκεν ο ίδιος ο Καραμανλής και το έφερε στα ίσα του! Βρε, μήπως τελικά ο Ζαχόπουλος πήδησε από τον τέταρτο από την απελπισία του για την υπουργία Καραμανλή;
Αλλά τι περίμενες από ένα υπουργείο το οποίο πέρασε από τα χέρια του Κώστα Καραμανλή, της Φάνης Πάλλη-Πετραλιά, του Γιώργου Βουλγαράκη και του Μιχάλη Λιάπη! Κανονικά, έπρεπε να κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, να λάβει έκτακτη βοήθεια και να μπει σε καραντίνα! Εκτός αν προλάβει και πηδήσει ολόκληρο από τον τέταρτο!

You Might Also Like

3 σχόλια