ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!

By Σάββατο, Ιουλίου 26, 2008

Ομολογώ κύριε εισαγγελέα, η SIEMENS μου πλήρωσε τις διακοπές μου. Εϊμαι αραχτός στο RESORT, πίνω τις πινακολλάντες μου και λοιδωρώ όλους όσους είναι πολιτικοί και δε μπορούν να το κάνουν αυτό ανοιχτά όπως εγώ! Ας γινόταν δημοσιογράφοι στο κάτω-κάτω!

Από τη σκιά της ομπρέλας μου παρατηρώ τα τεκταινόμενα και έχω τρελλαθεί στο γέλιο:

Ο Ζορμπάς έγινε ΠΑΣΟΚΟΣ! Άλλη μια ευγενική χορηγία της κυβέρνησης Καραμανλή! Ο διωγμός Ζορμπά σόκαρε την πουριτανή ελληνική κονωνία, η οποία πλέον σοκάρεται μόνο με εικόνες από πλαστικές εγχειρήσεις και τίποτε άλλο! Ο Ζορμπάς έφυγε, το μάυρο χρήμα μένει. Μια λύση: να βάψουμε τα ευρώπουλα μαύρα, ώστε να μην ξεχωρίζει το μαύρο από το άσπρο χρήμα και να μην υπάρχει πρόβλημα!

Ο Γιωργάκης έχει σκυλιάσει. Τα έβαλε με ότι βρήκε! Αφού φοβάται μην καμιά φορά στραφεί κατά του εαυτού του! Επανιδρύει κι αυτός το ΠΑΣΟΚ, πριν αποφασίσει κι αυτός να επανιδρύσει το κράτος, αυτό που επανιδρύει τώρα ο Καραμανλής, κι εμείς τον καμαρώνουμε το λεβέντη μας, και χαιρόμαστε που μας επανιδρύει και είμαστε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα!

Ο Γκρούεφσκι στέλνει γράμματα. Αντί να στείλει τίποτα σκοπιανές να κάνει λόμπιγκ αυτός κάθεται τα βράδυα και γράφει τις σκέψεις του! Και ο Καραμανλής γράφει, αλλά ευτυχώς αυτός δε χρειάζεται χαρτί! Έχει τα αχαμνά του!

Αλλαγές στο εργασιακό των ΔΕΚΟ, με ρυθμίσεις επύθμενης αντιεργατικότητας. Ο νεοφιλελευθερισμός στην πιο ωμή του έκφραση, κάνει όμως την παρουσία του κρυφά και ύπουλα ενώ εμείς είμαστε αραχτοί στα RESORT, και χτυπάει δικαιώματα κεκτημένα από πολλά χρόνια! Θα γίνει η επανάσταση των RESORTS!

Ο Κουκοδήμος επέστρεψε στη ΝΔ, δικαιωμένος και έτοιμος για νέα άλματα! Πάντως, πρωταθλητής στο πήδημα βγαίνει ο Καραμανλής! Πηδάει ολόκληρη χώρα!

Κι ο Σταμάτης, ο αντάρτης του κώλου, το βρήκε φυσιολογικό να επιστρέψει ο άλτης αθλητής στη Ν.Δ.! Γιατί, και το αντάρτικο θέλει λίγη ανάπαυση!

Στο Πέραμα καίγονται εργάτες, αλλά η κυβέρνηση ΠΕΡΑ βρέχει! Τους εντάσει στους πυροπαθείς φαίνεται!

Εκεί δηλαδή που πήγε ο Καραμανλής, στην Ολυμπία, και έφυγε από την πίσω πόρτα, μην τυχόν και τον πετύχουν οι καμένοι και του πιούν το αίμα! Σου κρεμασμένου το σπίτι...

Στο μεταξύ καίγεται η Ρόδος, καίγονται κι άλλα μέρη, καίγεται η μιζέρια μας στο βωμό του συμφέροντος, και σε λίγο θα αναπνέουμε όλοι καθαρό διοξείδιο, και θα μεταλλαχτούμε και θα γίνουμε όλοι αρειανοί, με τέσσερα χέρια και ένα μάτι!

80% αύξηση στους μισθούς των δικαστών! Σιγα, και τι έγινε; Τόσες απαλλαγές και αθωώσεις δώσαν τον τελευταίο καιρό!

Ο Χατζηδάκης μια φορά, ανακάλυψε οτι ο ΟΣΕ είναι προβληματικός. Εντάξει υπουργάρα, φτάνει για φέτος! Του χρόνου θα σκεφτείς ΠΟΣΟ προβληματικός είναι...

Ο Κάραζιτς πιάστηκε, μεταφιεσμένος σε μείγμα Κάρλ Μάρξ και Φρόυντ! Σε λίγο βλέπω έτσι και τον Καραμανλή!

Ξαναγυρίζω στην ομπρέλα μου και περιμένω να χειμωνιάσει για να μαζευτώ. Και αυτή η SIEMENS, δεν κάνει μισές δουλιές. Μου έδωσαν διαρκείας στο RESORT και μένω όσο θέλω!

You Might Also Like

2 σχόλια