ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ, ΠΑΡΕ ΤΑ (28) ΔΙΣ ΜΟΥ!

By Παρασκευή, Οκτωβρίου 17, 2008

Μπράβο ρε Αλογοσκούφη! Ααα, το σωστό να λέγεται. Μέσα σε μια νύχτα βρήκε 28 δις ευρώ για να δώσει στις τράπεζες!

Που τα βρήκες, βρε τσακάλι, τόσα λεφτά? Μήπως έσπασες τον κουμπαρά σου? Μήπως τα δανείστηκες απ'τον Εφραίμ-δοξασμένο το όνομά του? Μήπως τα έδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Ζωνιανών?

Πολλά λεφτά βρε παιδί μου. Και τι μεγαλοψυχία, τα λεφτά αυτά ο Κλωτσοσκούφης τα δίνει τζάμπα! Για την ψυχή της μάνας του! Χωρίς αντάλλαγμα!
Πάντως, είναι θέμα εθνικής αλληλεγγύης. Τις προάλλες είδα έναν τραπεζίτη στο δρόμο και τον πόνεσε η καρδιά μου... Περπατούσε σκυφτός, σκεπτικός, χαμένος μέσα στα προβλήματά του... Φαινόταν οτι τον έτρωγαν τα βάσανα και ήταν σα να ζητούσε βοήθεια. Αφού, κάποια στιγμή, δεν άντεξα, έβγαλα από την τσέπη μου ένα εκατομμύριο ευρώ που το είχα πρόχειρο και του το έδωσα!

Φαντάζομαι οτι έτσι ένιωσε και ο Κλωτσοσκούφης και αποφάσισε να μαζέψει ότι οικονομίες είχε και δεν είχε, να ζητήσει βοήθεια από το Βουλγαράκη -αυτός είχε πάντα κομπόδεμα- να πάει στο Άγιο Όρος για ψυχοπνευματική στήριξη και να βγάλει να τα δώσει στους οικονομικά ασθενέστερους τραπεζίτες της χώρας, όπως ακριβώς το είχε προαναγγείλει ο Καραμανλής! Δεν το είχε πει οτι η κυβέρνηση θα στηρίξει τους οικονομικά ασθενέστερους? Ορίστε λοιπόν, το κάνει! Γιατί, αυτή η κυβέρνηση πάντα κρατάει τις υποσχέσεις της!

You Might Also Like

0 σχόλια