ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΛΟΓΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

By Παρασκευή, Οκτωβρίου 10, 2008

Κύριο Κώστα Καραμανλή
Μέγαρο Μαξίμου
Ηρώδου του Αττικού
Αθήνα

Θεσσαλονίκη, 10 Οκτωβρίου 2008

Αξιότιμε κύριε πρωθυπουργέ,

Παίρνω το θάρρος να σας γράψω ορμώμενος από την πρόσφατη ενέργεια της αοιδού Στέλας Μπεζαντάκου, η οποία απευθύνθηκε σε σας γραπτώς ζητώντας σας να πάρετε πίσω το διεγραμμένο βουλευτή της Ν.Δ. κύριο Δαϊλάκη και το αίτημά της εισακούσθηκε.

Κύριε πρωθυπουργέ, θα ήθελα κι εγώ να σας ζητήσω κάτι: πάει καιρός τώρα που βλέπω μια σειρά από αδικίες να γίνονται και κανείς να μη διαμαρτύρεται. Εδώ και μήνες, τι λέω, χρόνια, τα ΜΜΕ και οι αχάριστοι που τους κάνετε την τιμή να τους κυβερνάτε σας κυνηγούν, τόσο εσάς, όσο και τους στενούς σας φίλους και συνεργάτες. Στόχος τους είναι να ξαναγυρίσουν την Ελλάδα στην εποχή του χαλκού, για να μην πω της πέτρας.

Κύριε πρωθυπουργέ, ήθελα να σας παρακαλέσω να μην τους κάνετε το χατήρι, όλων αυτών που θέλουν το κακό σας. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και πάρτε πρωτοβουλίες: κάντε υπουργό Πολιτισμού το Χρήστο Ζαχόπουλο, τον έντιμο αυτόν πολιτικό ο οποίος πήδησε από τον τέταρτο γιατί δεν κατάφερε να κάνει το ρουσφέτι που είχε υποσχεθεί και θα έχανε ψήφους η παράταξη.
Κάντε υπουργό Υγείας τη σύζυγό σας Νατάσα. Έτσι, ούτε θα χρειάζεται να τρέχει στα νοσοκομεία για εφημερίες, και θα προσφέρει και τις πολύτιμες γνώσεις της στη χώρα.
Κάντε υπουργό Εθνικής Οικονομίας το Γιώργο Βουλγαράκη. Άνθρωπος που τα κατάφερε τόσο καλά με τα προσωπικά του οικονομικά, είναι αδύνατον να μην τα καταφέρει με τα οικονομικά του κράτους.
Κάντε υπουργό Παιδείας το Σάββα Τσιτουρίδη. Όπως κανόνισε τη μεταγραφή του παιδιού του, έτσι θα βάλει όλους τους έλληνες στο Πανεπιστήμιο και θα τους φέρει όλους στην Αθήνα!
Κάντε υπερυπουργό, αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και Ιζνογκούντ της ΝΔ το Θόδωρο Ρουσόπουλο (αφήστε τον δηλαδή εκεί που είναι τώρα!).
Κάντε υπουργό Εθνικής Συμφιλίωσης και Αδερφοσύνης τον Άρη Σπηλιωτόπουλο.
Κάντε υπουργό Τύπου το Γιάννη Ανδριανό, με υφυπουργό το Γιώργο Τράγκα.
Κάντε υπουργό Γεωργίας τον κύριο Κλαδά -λόγω ονόματος. Γιατί, με το ΣΔΟΕ τι σχέση είχε;
Κάντε υπουργό Εξωτερικών το Νίκο Χατζηνικολάου. Γιατί, η Ντόρα μήπως είναι καλύτερη;
Κάντε υφυπουργό Επικρατείας τον Πέτρο Τατούλη. Έτσι αποκλείεται να ξαναμιλήσει.
Κάντε κυβερνητικό εκπρόσωπο το ΓΙάννη Μανώλη. Θα ξελαρρυγιάζεται με τους δημοσιογράφους και δε θα ξανακάνει τον αντάρτη.
Κάντε υπουργό Ανάπτυξης τον Κώστα Κουκοδήμο. Εϊναι σίγουρο οτι η Ελλάδα θα κάνει ...άλματα!
Τέλος, κύριε πρωθυπουργέ, κάντε υπουργό Αγάπης τον κύριο Δαϊλάκη! Μην πάει χαμένη τόση αγάπη...

Και κυρίως, κύριε πρωθυπουργέ, κάντε με σχέδιο νόμου τον εαυτό σας ισόβιο πρωθυπουργό! Μας αξίζετε!

Κύριε πρωθυπουργέ, εύχομαι να διαβάσετε το γράμμα μου νωρίς το πρωί, πριν φάτε το πρωινό σας, για να σας βρω με καλή διάθεση και όχι βαρυστομαχιασμένο. Ευελπιστώ να εισακουστούν οι παρακλήσεις μου και να βαρεθώ να σας βλέπω πρωθυπουργό!

Με τιμή
δημολόγος

ΥΓ. Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει, αλλά κι εγώ, κύριε πρωθυπουργέ, τραγουδάω λίγο...

You Might Also Like

0 σχόλια