BARACK OBAMA WISH LIST! - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!

By Πέμπτη, Νοεμβρίου 06, 2008

Ο Δημολόγος ανέλαβε επισήμως την αντιπροσώπευση του νεοεκλεγέντος αμερικανού προέδρου Μπάρακ Ομπάμα στην Ελλάδα!

Σαν πρώτη ενέργεια, ο νέος έγχρωμος πρόεδρος επιθυμεί να συγκεντρωθούν σε παγκόσμια κλίμακα οι επιθυμίες που καλείται να ικανοποιήσει. Νιώθοντας το βάρος της ευθύνης και όντας ιδιαίτερα μεθοδικός, ο Μπάρακ όρισε μια σειρά εκπροσώπων (μεταξύ των οποίων είμαστε και μεις), οι οποίοι θα συγκεντρώσουν όλες τις επιθυμίες προς εκπλήρωση και θα του τις μεταφέρουν μαζικά, ώστε να ασχοληθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ξέροντας οτι ο πλανήτης ολόκληρος περιμένει πολλά από αυτόν, θέλει με τον τρόπο αυτό να βάλει σε τάξη τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνει και να ξεκινήσει την ικανοποίηση της καθεμιάς.
Μπορείτε να ζητήσετε ό,τι θέλετε από τον Ομπάμα, και να το στείλετε στο παρών μπλόγκ. Έτσι θα πάρετε σειρά προτεραιότητας και θα είστε σίγουροι οτι θα εξυπηρετηθείτε. Προτεραιότητα έχουν οι μικροί, οι έγκυες γυναίκες, οι μαύροι, οι κενυάτες, οι ινδονήδιοι, όσοι παίζουν λίγο μπάσκετ και όσοι κάποτε είδαν τον Ομπάμα έστω και από μακρυά.
Ήδη έχουμε αιτήσεις για σπίτι στα Τουρκοβούνια, διαζύγιο από τη σύζυγό τους, ένα παστίτσιο, μια νέα μασέλα, το θάνατο του γείτονά τους, τα θέματα του ΑΣΕΠ, επιστροφή του Μπάμπη στη Σούλα, επανάληψη των "Δύο ξένων", καθώς και ένα Audi coupe χρώματος μπορντώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: είμαστε οι μόνοι αυθεντικοί αντιπρόσωποι του Μπάρακ Ομπάμα στην Ελλάδα! Όσοι άλλοι ισχυρίζονται το ίδιο είναι πλαστοί και σας καλούμε να μας τους καταγγείλετε.

You Might Also Like

0 σχόλια