Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛΙΑΔΗΣ

By Κυριακή, Νοεμβρίου 09, 2008



«Πολεμώ την τηλεόραση και πολεμώ το σύστημα. Πολεμώ τους δημοσιογράφους που γίνονται δικαστές και εισαγγελείς», είπε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης και πρόσθεσε ότι για να είναι πιο αποτελεσματικός στον πόλεμό του αυτό «με τα στρουμφάκια των καναλιών», κάνει και τον ηθοποιό. «Γι΄ αυτό ντύθηκα Ζορό», ανέφερε, «σε όποιον αρέσω», όπως λέω και στους ίδιους - flash.gr.

Μάλιστα έφτασε η χάρη του ως τη Μελβούρνη για να κάνει τις παραπάνω δηλώσεις στο χορό της Ένωσης Θεσσαλονικέων Μελβούρνης «Ο Λευκός Πύργος».
Ο πολέμαρχος, ο Άρης Βελουχιώτης κατά του συστήματος, ο εξοντωτής των κακών στρουμφοδημοσιογράφων, ο παπάρας που μοστράρει τη φάτσα του κάθε τρεις και πέντε στην τηλεόραση "πολεμώντας το σύστημα" από το οποίο προέρχεται, αυτό που τον δημιούργησε και τον διατηρεί, πήγε στους ξενιτεμένους και, αντί να τους πει τίποτα χρήσιμο για τα θέματα που τους αφορούν, τους ξεφλούδισε την υπομονή με παπαρολογίες και περιαυτολογίες. Κι αυτοί, ξενιτεμένοι άκουγαν τον Ψωμιάδη να μπουρδολογεί και ποιός ξέρει τι σκεφτόταν... Αν θέλουν, ας τον ξανακαλέσουν.

You Might Also Like

0 σχόλια