ΠΟΥ ΠΕΤΑΤΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΡΕ!

By Παρασκευή, Νοεμβρίου 14, 2008

Κάποιοι αναιδείς και κακομαθημένοι πέταξαν αυγά στον έλληνα μεγαλο-υπουργό Γιώργο (Κλωτσο)Αλογοσκούφη. Πήγε ο άνθρωπος στο Λονδίνο να κάνει μια ομιλία στο LSE, στο London School of Economics ντε, να τους εξηγήσει πως μπορείς να έχεις και την πίτα αφάγωτη και το σκύλο χορτάτο, να τους ανοίξει τα μάτια κατά βάσιν των χαζοευρωπαίων, και βρήκε το μπελά του.


Οι άγνωστοι, οι οποίοι μιλούσαν ελληνικά-χωρίς αυτό να σημαίνει οτι ήταν και έλληνες, φώναζαν συνθήματα για τους φυλακισμένους και πετούσαν αυγά προς το μέρος του υπουργού. Με την ενέργειά τους αυτή προδόθηκαν όμως, δείχνοντας την αριστοκρατική τους καταγωγή και τις πολιτικές τους πεποιθήσεις, καθώς τη σήμερον ημέρα, για να πετάς αφειδώς αυγά-και μάλιστα ημέρας-πρέπει να είσαι ή εφοπλιστής ή γιός πολιτικού (τουλάχιστον του Βουλγαράκη ή του Ρουσόπουλου...).

Τα κακομαθημένα πλουσιόπαιδα που λέρωσαν το σακάκι του Κλωτσοσκούφη απομακρύνθηκαν με τις Φερράρι τους πριν επέμβει η ασφάλεια. Το σακάκι του υπουργού καθάρισε τελικά με ειδικό καθαριστικό και πλύσιμο στο χέρι και στοίχισε 150 ευρώ. Ο λεκές στη γραβάτα δε βγήκε...

You Might Also Like

0 σχόλια