ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΡΒΕΛΑ!

By Παρασκευή, Νοεμβρίου 14, 2008

Η ερευνητική δημοσιογραφία έζησε χρυσές στιγμές χθες, με την αποκλειστική συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα και της Ανίτας Πάνια στη "Ζούγκλα" του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Η επιτυχία του δημοσιογράφου γίνεται ακόμη πιο προφανής από το γεγονός οτι οι ηρωϊκοί σταρ δεν είχαν προλάβει ούτε καν να ...χτενιστούν, μετά την έξοδό τους από το κελί 33, το οποίο ο διοικητής είχε εφοδιάσει με στρώμα! Ο Μάκης αποδεικνύει για άλλη μια φορά οτι ξέρει να βάζει το μαχαίρι στο κόκκαλο και να δίνει στο λαό πληροφορία ζεστή, αχνιστή, φρέσκια, ενδιαφέρουσα και σημαντική. Γιατί, αν δεν ήταν σημαντικές οι δηλώσεις των δύο λαμπρών mediανθρώπων, τι ήταν αλήθεια σημαντικό;

Συνεχίζουμε όμως με τη σειρά μας τις καταγγελίες για να δώσουμε όλη τη διάσταση της υπόθεσης. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο Νίκος Καρβέλας θα καταθέσει μήνυση κατά του διοικητή του τμήματος, γιατί το στρώμα που έφερε στο κελί δεν ήταν ανατομικό, με αποτέλεσμα να τον ενοχλεί το άλλο πρωί η μέση του!

Η Ανίτα Πάνια επίσης, γιατί το πρωί δεν της έφεραν το γάλα της στη ζωστή θερμοκρασία, με αποτέλεσμα να το πιει ανόρεχτα και να πάει στραβά η υπόλοιπη μέρα της. Επίσης, τα κρουασάν που τους σέρβιραν για πρωινό ήταν ψιλομπαγιάτικα, ενώ δεν υπήρχε μαρμελάδα βατόμουρο! Ζήτησε αντικατάσταση των χειροπέδων με φουξ λούτρινες χειροπέδες από τα καταστήματα MED, ενώ δήλωσε πως προτιμά αντί για δακτυλικά αποτυπώματα να ισχύει το αυτόγραφό της!

Οι δύο αστέρες ζητούν από την ελληνική αστυνομία αποζημίωση για τη βενζίνη που έκαψαν για να πάνε μέχρι το τμήμα, ενώ ζητούν και ψυχική οδύνη γιατί ακύρωσαν το εστιατόριο που είχαν προγραμματίσει να πάνε με το Λευτέρη Πανταζή, και τώρα ο Πανταζής τους κρατάει μούτρα!

Ο δικηγόρος του ζεύγους-που μάλλον θα είναι ο κ. Λυκουρέζος, κατήγγειλε οτι πρόκειται περί πολιτικών διώξεων, ενώ έστειλε εκ μέρους του ζεύγους αγωνιστικό μηνυμα στους φυλακισμένους που κάνουν απεργία πείνας, λέγοντας οτι "ούτως ή άλλως το φαγητό είναι άνοστο, τα κρουασάν μπαγιάτικα και δεν υπάρχει καλό σέρβις".


Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, μεθυσμένος από την τεράστια δημοσιογραφική του επιτυχία δήλωσε οτι ο ίδιος κόσμος που βλέπει μια συναυλία στο Μέγαρο κοιτάζει και μέσα από την κλειδαρότρυπα, γι'αυτό και ο ίδιος αποφάσισε να κάνει την κλειδαρότρυπα ίσαμε το Μέγαρο!

You Might Also Like

0 σχόλια