ΧΑΛΒΑΔΕΣ ΤΟΥ HARVARD

By Σάββατο, Νοεμβρίου 01, 2008

Τη μετονομασία των ΤΕΙ σε πανεπιστήμια και τον κοινό στρατηγικό σχεδιασμό πανεπιστημίων και ΤΕΙ, προτείνουν με ομόφωνη απόφασή τους οι πρόεδροι των ΤΕΙ της χώρας. Στη χώρα αυτή ό,τι δηλώσεις είσαι, οπότε, δε βαριέσαι, τι ΤΕΙ, τι Πανεπιστήμιο. Έτσι κι αλλιώς στο ίδιο καταλήγουν. Να παράγουν αδαείς και ανίκανους για εργασία φραπεδοφοιτητές της κακιάς ώρας. Δεν πάνε να ονομάσουν τα ΤΕΙ και ...Harvard! Χαλβάδες θα βγάζουν!

"Σήμερα ανακαλύψατε ότι ο ΟΗΕ επηρεάζεται από τις ΗΠΑ;", απάντησε η υπουργός εξωτερικών Ντόρα (κάποτε) Μπακογιάννη σε βουλευτές της αντιπολίτευσης που ανεφέρθηκαν στην καθοδήγηση του Μάθιου Νίμιτς από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Όχι Ντόρα μου, το ξέραμε, απλά κανένας υπουργός εξωτερικών δεν το είχε ποτέ μέχρι τώρα παραδεχθεί τόσο ωμά και προκλητικά...

"Κάνουμε τα πάντα για να αποκτήσει η Θεσσαλονίκη ένα τουριστικό προφίλ μέσω της αξιοποίησης των μνημείων, με το νέο παραλιακό μέτωπο και με την κατασκευή των δύο μαρίνων, μίας στο λιμάνι και μίας άλλης στο Μέγαρο Μουσικής", έφα Βασίλης Παπαγεωργόπουλος. Τι είναι χειρότερο από έναν παντελώς ανίκανο δήμαρχο; Ένας παντελώς ανίκανος δήμαρχος που περνιέται για ικανός!

You Might Also Like

3 σχόλια