ΚΩΣΤΑ ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΕΦΟΔΟ!

By Δευτέρα, Δεκεμβρίου 01, 2008

Όταν ο Καραμανλής κάνει την πορεία προς το λαό, δίνω τα ρέστα μου! Την περασμένη Δευτέρα, πρωί-πρωί και εντελώς απροειδοποίητα ο Κωστάκης έκανε έφοδο στο υπουργείο συγκοινωνιών, όπου εντελώς τυχαία παρεβρίσκονταν 14 κάμερες, 5 σκηνοθέτες, 28 δημοσιογράφοι και κάτι ψιλά, οπότε η έφοδος δε μπόρεσε να μείνει κρυφή.
Σήμερα πάλι, πρωί-πρωί πήγε στο υπουργείο γεωργίας (επί το επικοινωνιακότερον Αγροτικής Ανάπτυξης) και τους έπιασε στα πράσα να ...τον περιμένουν! Μάλιστα είχαν όλοι βάλει τα καλά τους, κάτι κοστούμια που είχαν να βγούν από το γάμο τους, κάτι σεμεδάκια στα τραπέζια, γλυκό του κουταλιού και τα σχετικά. Πήρε μαζί του και τον πρώην Αντωνάκη (και νυν Αντώναρο!) και αφού κάθισαν καμπόσο, κεράστηκαν και τα είπαν λιγάκι, σηκώθηκαν κι έφυγαν γιατί είχαν να πάνε και αλλού.

Η αλήθεια όμως δεν είναι αυτή. Ο Κωστάκης την περασμένη εβδομάδα πήγε στο υπουργείο συγκοινωνιών γιατί είχε βάλει τη λιμουζίνα στο γκαράζ για σέρβις και πήγε να πάρει το λεωφορείο. Πρώτη φορά ο άνθρωπος, νόμιζε΄οτι όλα τα λεωφορεία φεύγουν από το υπουργείο! Όταν κατάλαβε τη γκάφα του το έπαιξε οτι τάx
α πήγαινε για έφοδο...
Σήμερα πάλι, πήγε στο υπουργείο γεωργίας γιατί του ζήτησε η Νατάσα να φέρει το μεσημέρι λάδι, ορθολογιστής ο Κωστάκης σκέφτηκε που θα βρω λάδι, δηλαδή γεωργικό προϊόν, δηλαδή στο υπουργείο γεωργίας. Τελικά δε θα έβρισκε ούτε εκεί, αν δεν του έδιναν ένα μπουκαλάκι που είχαν για το καντήλι στο γραφείο του υπουργού!

Με αυτά και μ'αυτά πάντως, ο κόσμος σχημάτισε την εντύπωση οτι ο Καραμανλής ενδιαφέρεται για τα καθημερινά προβλήματα και πάει στα υπουργεία για να δει πως δουλεύουν... Έτσι το κόλπο έγινε επικοινωνιακό τρυκ και πουλάει. Κατά συνέπεια, δεν αποκλείεται την άλλη εβδομάδα να πάει στο ναυτιλίας (να κλείσει επ'ευκαιρία και κάτι εισητήρια για το καλοκαίρι), τη μεθεπόμενη στο απασχόλησης (να δει και τα ένσημά του) κ.ο.κ. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου και ο Κώστας Καραμανλής είναι μάνα σ'αυτό! Στο τερπνόν εννούμε...

You Might Also Like

6 σχόλια