ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ...

By Δευτέρα, Δεκεμβρίου 15, 2008

Λίγο πριν αποχωρήσει από τήν προεδρία των ΗΠΑ - και χάσει το τζάμπα φαγητό και ύπνο, ο Georges Bush είπε να επισκεφθεί άλλη μια φορά το Ιράκ. Όμως, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου τον περίμενε μια έκπληξη: ένας ιρακινός δημοσιογράφος τον καλωσόρισε με το γνωστό παραδοσιακό τρόπο των ιρακινών, δηλαδή πετώντας του τα παπούτσια του στο κεφάλι!

Βέβαια ο Τζώρτζ πρόλαβε και έσκυψε χωρίς να τον πετύχουν τα σκαρπίνια. Ο δημοσιογράφος, ενώ πετούσε τα παπούτσια του τον αποκάλεσε "σκύλο", ο Τζώρτζ όμως απάντησε οτι είναι στο ζώδιο του φιδιού... Όταν ο άντρας κραύγαζε οτι αυτό ήταν "το φιλί του αποχωρισμού", ο Τζώρτζ έσκυψε να βγάλει τα δικά του παπούτσια για να ανταποδώσει τη φιλική χειρονομία, όμως οι άντρες της ασφαλεία του τον απέτρεψαν! Πρόλαβε ωστόσο να δει οτι τα παπούτσια που του πέταξαν ήταν νούμερο 44 και ενημέρωσε αποκλειστικά τους δημοσιογράφους!

Τον ιρακινό δημοσιογράφο ακινητοποίησαν 127 άντρες της ασφάλειας του αμερικανού προέδρου που έπεσαν αμέσως επάνω του, νομίζοντας οτι απειλούσε τον πρόεδρο. Όταν σηκώθηκαν, μισή ώρα μετά, είδαν οτι ο άντρας μόλις και μετά βίας ανέπνεε, μπόρεσε όμως να αρθρώσει "συγνώμη για το κακό μου σημάδι, είμαι μύωψ"!

Στο σημείο που ακινητοποιήθηκε ο ιρακινός δημοσιογράφος βρέθηκαν στη συνέχεια ίχνη αίματος. Η ασφάλεια του αμερικανού προέδρου διαβεβαίωσε οτι ο δημοσιογράφος είχε κοπεί στο ξύρισμα!

Ο αμερικανός πρόεδρος ενθουσιάστηκε τόσο πολύ με τη φολκλορική χειρονομία που αποφάσισε να χαιρετίσει τον Ιρακινό πρωθυπουργό με τον παραδοσιακό τρόπο του Τέξας: με δυό κλωτσιές στα οπίσθια!

You Might Also Like

2 σχόλια