ΜΙΚΡΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

By Παρασκευή, Δεκεμβρίου 05, 2008

Συμβουλή προς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ: αν θέλετε πρόωρες εκλογές, σταματήστε να δηλώνετε οτι ψηφίζετε ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις. Έτσι θα φανεί ως πρώτο κόμμα η Νέα Δημοκρατία και ο Καραμανλής χαρούμενος θα προκηρύξει εκλογές!

Συμβουλή προς ΕΒΕΑ: γιατί μιλάτε για εβδομάδα 3 ή 4 ημερών και με τον τρόπο αυτό δημιουργείτε κύμα έχθρας και άρνησης; Πείτε στους εργαζόμενους να δουλεύουν 7 μέρες στις 7 και θα δείτε για πότε θα έρχονται για δουλιά μετά βίας κανένα διήμερο την εβδομάδα!


Συμβουλή προς Κώστα Καραμανλή: μια και μιλάς με τον Ομπάμα, δεν του λες για καμιά δουλίτσα εκεί στο Αμέρικα, που ψάχνει κιόλας αυτή την περίοδο ο άνθρωπος για διάφορα πόστα; Ρώτα, μπορεί να σου χρειαστεί... Αν πάλι δεν έχει τίποτα, αν σου ξαναπάρει να του το κλείσεις!

Συμβουλή για Γκράτζιο: μάθε ισπανικά! Είναι η γλώσσα που μιλιέται περισσότερο στη Νότιο Αμερική. Λέμε τώρα, μήπως σου χρειαστεί...

Συμβουλή προς αγρότες Θεσσαλίας: τζάμπα κλείνετε τα Τέμπη. Κλείστε καλύτερα τις εισόδους στα Mall, Golden Hall, Mediterranean Cosmos κλπ. αν θέλετε αποτελέσματα.

You Might Also Like

0 σχόλια