ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ...ΠΑΓΚΑΚΙΟΥ!

By Τρίτη, Ιανουαρίου 20, 2009


Η σύζυγος του Περικλή Παναγόπουλου κατόρθωσε να ελευθερωθεί ο άντρας της, παρά την εμπλοκή της αστυνομίας στην υπόθεση!

Η τεράστια αυτή επιτυχία συνετέλεσε ώστε να της προταθεί η θέση του αρχηγού της ελληνικής αστυνομίας κ. Τσιατούρα! Η κ. Παναγοπούλου αρνήθηκε ευγενικά τη θέση, τονίζοντας οτι προτιμά να έχει να κάνει στην ιδιωτική της ζωή με απαγωγείς παρά στο αστυνομικό σώμα με ...κακοποιούς!

Ο εφοπλιστής βρέθηκε χθες το βράδυ σε ένα παγκάκι, στην περιοχή του Ασπροπύργου. Η χρήση του παγκακιού είχε σαφέστατη σημειολογική σημασία. Υποδήλωνε το αίτημα για επέκταση της εγκατάστασης παγκακιών στο σύνολο της χώρας, για να έχουν που να κάθονται οι κουρασμένοι και άρτι απελευθερωμένοι εφοπλιστές!

Οι πληροφορίες που αναφέρουν οτι ο εφοπλιστής προτίθεται να πετάξει όλους τους καναπέδες στο σπίτι του κα να τους αντικαταστήσει με παγκάκια, δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Οι ίδιες πληροφορίες λένε οτι ο απαχθείς προτίθεται να προβεί στην παραπάνω κίνηση καθώς διαπίστωσε οτι ένα παγκάκι είναι πολύ πιο ευχάριστο για τον κώλο ενός κουρασμένου εφοπλιστή από τον καναπέ Roche Bobois στη βίλα του.

Ο πραγματικός λόγος όμως για τον οποίο αφέθηκε ελεύθερος ο εφοπλιστής δεν είναι οι εκκλήσεις της συζύγου του. Είναι τα μπλόκα των αγροτών, εξ'αιτίας των οποίων δε μπορούσαν να ανηφορίσουν προς τη Θεσσαλονίκη οι απαγωγείς για να κρυφτούν! Έτσι, αναγκάστηκαν να κάνουν σκόντο στην τιμή και να απελευθερώσουν τον εφοπλιστή κάτω από τα μπλόκα...
.
Πάντως, το άκρον άωτον της βλακείας είναι να κάνεις μια απαγωγή τις μέρες των εκπτώσεων. Γίνονται απαγωγές τέτοιες μέρες; Πως να κερδίσει ένας πτωχός, πλην άτιμος απαγωγέας, όταν ο πελάτης εφοπλιστής του παζαρεύει την τιμή;
.
Για κάποιους μάλιστα αυτός ήταν ο πραγματικός λόγος της απελευθέρωσης Παναγόπουλου: οι απαγωγείς δεν άντεχαν άλλα ...παζάρια!
.
Εξάλλου, κατακόρυφα ανεβαίνει η μετοχή της Ελληνικής Αστυνομίας στο ελληνικό χρηματιστήριο, καθώς η απαγωγή Παναγόπουλου ανέβασε τη ζήτηση για προστασία από μέρους των μεγιστάνων της χώρας. Η άνοδος της ζήτησης αναμένεται να προκαλέσει αύξηση κατά 150% στον κύκλο εργασιών για τις υπηρεσίες προστασίας που παρέχουν οι αστυνομικοί στον ...ελεύθερο χρόνο τους!
.
Όσο για τους απαγωγείς, δεν υπάρχει καμία απολύτως βεβαιότητα οτι θα συλληφθούν από την αστυνομία. Όμως αυτό που αποκλείεται, είναι αν ξεφύγουν από το ΣΔΟΕ, το οποίο βρίσκεται στα ίχνη τους! Φωτιά στα μπατζάκια τους!
.
Και φυσικά, πέρα από την πλάκα, καλώς βρέθηκε ο απαχθείς. Έτσι, για τους δύσπιστους, μη μας πούνε κιόλας οτι δε νοιαζόμαστε για τους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας, πλούσιους ή φτωσούς - κυρίως όμως τους πλούσιους, για ταξικούς καθαρά λόγους...

You Might Also Like

1 σχόλια