ΡΑΦΗΝΑ ...ΓΙΟΚ!

By Πέμπτη, Ιανουαρίου 15, 2009

Σπέκουλες και εξηγήσεις επί εξηγήσεων επιχειρήθηκαν να δοθούν για το πρόσφατο γεγονός του ξεστρατίσματος της τουρκικής φρεγάτας από το δρόμο της, με αποτέλεσμα να περιπλανηθεί στο Αιγαίο και να βρεθεί κοντά στη Ραφήνα - περιοχή η οποία απολαμβάνει της τιμής να φιλοξενεί την οικία του πρωθυπουργικού ζεύγους!

Όλα τα σενάρια όμως είναι λανθασμένα. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, η τουρκική φρεγάτα δεν είχει πολιτικές ή άλλες σκοπιμότητες με την πράξη της αυτή. Στην πραγματικότητα απλώς ...χάθηκε.
Η φρεγάτα είχει αποπλεύσει μυστικά από τουρκική ναυτική βάση, με στόχο να επιτελέσει μια ιστορική διαδρομή. Στόχος της ήταν να ταξιδέψει μέχρι τη Μάλτα, ώστε να σβήσει από τη μνήμη των ευρωπαίων την ιστορική εκείνη αδυναμία του Τούρκου ναυάρχου να βρει το νησί της Μάλτας!

Καθώς όμως έπλεε δίπλα από τις Κυκλάδες χάθηκε, επειδή, φτάνοντας στη Μύκονο, ο ναύαρχος
απορροφήθηκε να κοιτάζει κάτι ...τουρίστες στις παραλίες του νησιού. Αποτέλεσμα ήταν η φρεγάτα να ξεστρατίσει και να βρεθεί στη ...Ραφήνα!
Βλέποντας μπροστά του τον Κώστα Καραμανλή να τον κοιτάει παραξενεμένος, ο τούρκος ναύαρχος αναφώνησε γυρίζοντας προς τον αντιναύαρχο: ΜΑΛΤΑ ...ΓΙΟΚ!

You Might Also Like

0 σχόλια