Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ!

By Τετάρτη, Φεβρουαρίου 25, 2009

Ο Βασίλης Παλαιοκώστας προφανώς αφέθηκε ελεύθερος από την ίδια την κυβέρνηση!

Η αιτία της παραπάνω ενέργειας έχει τις πηγές της στην οικονομική κρίση. Η μεγάλη κρίση οδήγησε την κυβέρνηση στο να βοηθήσει τις τράπεζες να επιβιώσουν με ένα ποσό-μαμούθ, της τάξης των 28 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Όμως, στην πρόσφατη επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Οικονομίας στις Βρυξέλλες, του έγινε σαφές οτι πρέπει να βρεθούν τρόποι να φτάσουν τα χρήματα αυτά στην πραγματική οικονομία και μάλιστα άμεσα.

Οι φωστήρες του υπουργείου, παρέα με τον πρωθυπουργό κάθισαν και έστιψαν το κεφάλι τους για να βρουν τρόπο να γίνει αυτό. Μέχρι τα μεσάνυχτα έψαχναν, αλλά δεν τους κατέβαινε καμία ιδέα. Μέχρι που ένας κλητήρας, που έφευγε για το σπίτι του, μουρμούρισε στο διάδρομο " βρε δεν τα δίνουν καλύτερα στον Παλιοκώστα", και τότε ο Καραμανλής, που μπορεί να μη βλέπει πιο πέρα από τη μύτη του αλλά κάτι τέτοια τα πιάνει στον αέρα - τους πέταξε την ιδέα:

Ο Παλαιοκώστας θα γινόταν μεσολαβητής μεταξύ των τραπεζών και των πολιτών, μεταφέροντας, μέσω ληστειών, χρήματα από τις τράπεζες στην πραγματική οικονομία, δηλαδή στους φτωχούς.

Το μόνο που έμενε ήταν να τον βγάλουν απο τη φυλακή. Μια απόδραση ήθελε πολύ σκέψη.Τέτοια ώρα τέτοια λόγια, οι φωστήρες πήγαν για ύπνο συμφωνώντας να βοηθήσουν τον Παλαιοκώστα να αποδράσει με τον ίδιο τρόπο όπως και την άλλη φορά...

You Might Also Like

0 σχόλια